Ο Γιάννης Συνάνης παρουσιαστής του νέου δελτίου ειδήσεων της Τηλεόρασης Μυτιλήνης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιάννης Συνάνης ήταν η επιλογή του Μανώλη Γιαννακέλου για τη θέση του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της Τηλεόρασης Μυτιλήνης.

Μία συνεργασία και πάλι μεταξύ των δύο ανδρών, η οποία έρχεται μετά από πολλά χρόνια “επαγγελματικού διαζυγίου” που είχαν, αφού Μανώλης και Γιάννης διατηρούν μία πολύχρονη φιλία με γερές βάσεις.

Ασφαλώς η πολύχρονη εμπειρία που έχουν και οι δύο αναμένεται να φέρει σπουδαία αποτελέσματα όχι μόνο στη δημιουργία ενός δελτίου ειδήσεων με υψηλές απαιτήσεις αλλά και τη γενικότερη εικόνα της Τηλεόρασης Μυτιλήνης.

Από ότι μαθαίνουμε το δελτίο ειδήσεων σιγά – σιγά θα εμπλουτιστεί με πολλές ακόμα ενότητες – αθλητικές ειδήσεις, καιρός, ζωντανές συνδέσεις κλπ – και φυσικά θα υπάρξουν και νέες συνεργασίες με πρόσωπα που μπορούν να συμβάλλουν στην ενημέρωση των τηλεθεατών.

Το Lesvosnews.gr θα φιλοξενεί καθημερινά το δελτίο ειδήσεων της Τηλεόρασης Μυτιλήνης – μπορείτε να το βλέπετε στη δεξιά στήλη – ενώ πολύ σύντομα θα μεταδίδεται ON LINE ολόκληρο το πρόγραμμα του καναλιού που τόσο επιζητούν κυρίως οι ομογενείς μας σε κάθε άκρη του πλανήτη.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τα αποτελέσματα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο