Ο Γαληνός διαμαρτύρεται αλλά ο Μουζάλας έστειλε νέα κοντέινερ – οικίσκους… Ποιος μας δουλεύει όλους;

Σε δελτίο τύπου που έστειλε στα τοπικά ΜΜΕ ο Δήμος Λέσβου, αναφέρει ότι έφτασαν κάποια κοντέινερ – οικίσκοι στο λιμάνι της Μυτιλήνης, τα οποία φημολογείται ότι θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία νέου Hotspot στη Λέσβο ή στην επέκταση του Κέντρου Κράτησης Μεταναστών της Μόριας.

Αναφέρει ο Δήμος Λέσβου ότι δεν γνωρίζει ποιος τα έφερε και για ποιο σκοπό.

Έστειλε όμως αυτοκίνητα του Δήμου Λέσβου, τα οποία στάθμευσαν γύρω από τα κοντέινερ ώστε να μην μπορούν να μετακινηθούν.

Έχουμε την εντύπωση ότι ο Δήμαρχος Λέσβου μας δουλεύει όλους ψιλό γαζί…

Είναι δυνατόν να μη ξέρει ποιος έφερε τα κοντέινερ;

Με ένα απλό τηλεφώνημα στην εταιρεία μεταφοράς ή τη ναυτιλιακή εταιρεία που μετέφερε τους οικίσκους στο λιμάνι της Μυτιλήνης και θα μάθαινε αμέσως.

Απλά πράγματα που τα γνωρίζει ο Σπύρος Γαληνός…

Τα κοντέινερ αυτά λοιπόν σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε εμείς προορίζονται για το Hotspot της Μόριας και όχι για τη δημιουργία μιας νέας δομής μεταναστών, τα οποία θα στεγάσουν μετανάστες που κοιμούνται σε σκηνές εν όψει του δύσκολου χειμώνα που μας έρχεται, για να μην έχουμε τα περυσινά τραγικά καμώματα, με τους θανάτους μεταναστών μέσα σε σκηνές.

Ο Σπύρος Γαληνός για μία ακόμα φορά αποδεικνύει το πραγματικό του ενδιαφέρον για την αποσυμφόρηση της Λέσβου από το μεταναστευτικό πρόβλημα.

Διότι δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν…

Ή να γνώριζε την άφιξη των οικίσκων και να να ποίησε για μία ακόμα φορά την νήσσαν, ή να μην ήξερε απολύτως τίποτα, που σημαίνει ότι κοιμάται τον ύπνο του δικαίου την ώρα που η Λέσβος και οι κάτοικοί της βυθίζονται στη δίνη του μεταναστευτικού προβλήματος.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

7 Άποψη για τα “Ο Γαληνός διαμαρτύρεται αλλά ο Μουζάλας έστειλε νέα κοντέινερ – οικίσκους… Ποιος μας δουλεύει όλους;”

  1. […] σχετική ανακοίνωση που δημοσιεύει το Lesvos News  αναφέρεται  «κατηγορηματικά ότι ο Δήμος Λέσβου δεν […]

  2. […] Πηγή: lesvosnews.gr – Με πληροφορίες από ΑΠΕ ΜΠΕ googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1444645527103-1'); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1444645590128-6'); }); Ενότητες […]

  3. […] Πηγή: lesvosnews.gr – Με πληροφορίες από ΑΠΕ ΜΠΕ googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1444645527103-1'); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1444645590128-6'); }); Ενότητες […]

Αφήστε ένα σχόλιο