Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου διοργανώνει τον “3ο Ποδηλατικό γύρο Μολύβου “

podilatikos-giros-molivou-1

Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου σε συνεργασία με την Δημοτική Ενότητα Μήθυμνας, και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Β. Αιγαίου, του Δήμου Λέσβου και του Lesvos Ride, συνδιοργανώνουν τον 3ο ποδηλατικό γύρο Μολύβου(3nd Molyvos Urban MTB Race  ) το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Μαΐου 2016.

Φανταστείτε μία διαδρομή στα μοναδικά σοκάκια του Μολύβου, κάτω από το μαγευτικό σαλκίμι, ανάμεσα από πολύχρωμες αυλές και παραδοσιακά αρχοντικά, δίπλα από πέτρινες κρήνες και πολιτιστικά μνημεία. Μέσα από το ιστορικό κέντρο με τα μαγαζιά, τις ταβέρνες και τα κρεμαστά μπαλκόνια τους, στο παραδοσιακό λιμανάκι και ως το κάστρο.

Τώρα ας την κάνουμε πραγματικότητα ταξιδεύοντας…. πάνω σε δύο ρόδες!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο ποδηλατικός γύρος Μολύβου αναβαθμίζεται.

Μετά την μεγάλη απήχηση από τους μεγάλους και μικρούς φίλους της ποδηλασίας φέτος για πρώτη φορά θα έχουμε διήμερο ποδηλατικών δράσεων .

Έτσι το απόγευμα του Σαββάτου 21 Μαΐου στις 5:00μμ  στο δασάκι στο γήπεδο οι μικροί μας φίλοι-ποδηλάτες μπορούν να λάβουν μέρος σε ειδικά διαμορφωμένες διαδρομές και να συμμετέχουν ανάλογα με την ηλικία τους στις ποδηλατικές δράσεις που θα γίνουν από το Lesvos ride. Τα παιδιά που μπορούν να λάβουν μέρος είναι από 5 μέχρι 14 ετών.

Κυριακή 22 Μαΐου 2016 

Το πρωί της Κυριακής 22 Μαΐου 2016  στις 11:00πμ θα γίνει ο 3ος  Ποδηλατικός γύρος Μολύβου. Το σημείο εκκίνησης είναι στο δασάκι πάνω από το γήπεδο στο δρόμο για την Εφταλού και θα υπάρξουν 4 κατηγορίες αγωνιζομένων:

ΕΦΗΒΩΝ        από 15 μέχρι 18 ετών

ΑΝΔΡΩΝ        από 18 μέχρι 40 ετών

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

10 Άποψη για τα “Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου διοργανώνει τον “3ο Ποδηλατικό γύρο Μολύβου “”

Αφήστε ένα σχόλιο