Ο Εμμανουήλ Κόνσολας Περιφερειακός Τομεάρχης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου της Ν.Δ.

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ορίσθηκαν οι Περιφερειακοί Τομεάρχες σε κάθε περιφέρεια της χώρας μας. Με τον ορισμό των τομεαρχών, η Νέα Δημοκρατία επιδιώκει την στήριξη και ανάπτυξη της Ελληνικής Περιφέρειας, η οποία αποτελεί βασικό πυλώνα για την ανάπτυξη της πατρίδας μας.

Στόχος μας είναι η άμεση επικοινωνία με τους πολίτες και η ανάδειξη των κατά τόπους προβλημάτων και προτεραιοτήτων, προκειμένου να υπάρξει ένας ρεαλιστικός και εξειδικευμένος προγραμματισμός, επικεντρωμένος στην ουσία των προβλημάτων της Περιφέρειας.

Καλωσορίζουμε στην Περιφέρεια μας τον βουλευτή Δωδεκανήσου, Εμμανουήλ Κόνσολα, ο οποίος ορίστηκε ως Περιφερειακός Τομεάρχης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Η τοποθέτηση και δραστηριοποίηση ενός έμπειρου και καταξιωμένου βουλευτή, ο οποίος γνωρίζει άριστα τα προβλήματα των νησιωτικών περιοχών και των κατοίκων τους, θα βοηθήσει στην καλύτερη αντιμετώπιση των πλείστων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε τόσο ως νησί όσο και ως Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Καραγεωργίου Ευστράτιος.  Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε Λέσβου.

Μανωλάκης Πρόδρομος. Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε Χίου.

Παπαγεωργίου Πάρης. Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε Σάμου.

Χριστοφιδέλλης Ευάγγελος. Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Λήμνου.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο