Ο Δήμος Λέσβου προσπαθεί να καλύψει τις γκάφες του αλλά… Η αλήθεια δεν κρύβεται (ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Γνωρίζουμε ότι η Δημοτική Αρχή του Σπύρου Γαληνού έχει και κάποιους Δημοτικούς Συμβούλους, που δίκαια οι πολίτες της Λέσβου τους εμπιστεύθηκαν με τη ψήφο τους.

Ανάμεσα σ αυτούς είναι και οι Γιώργος Κατζανός και Νίκος Καρασάββας, οι οποίοι κατά καιρούς έχουν δώσει δείγματα γραφής και μέσα από το Lesvosnews.gr τους έχουμε απονείμει τα εύσημα.

Αναφερόμαστε στα δύο αυτά ονόματα γιατί το γραφείο τύπου του Δήμου Λέσβου εξέδωσε μία ανακοίνωση – απάντηση στο δημοσίευμα του Lesvosnews.gr για το ζευγάρι ηλικιωμένων που είχαν εγκλωβιστεί από τη βροχή μέσα στο σπίτι τους στη Σκάλα Πολιχνίτου και ήταν για πολλές ώρες αβοήθητοι.

Στην ανακοίνωση – απάντηση αυτή το γραφείο τύπου του Δήμου Λέσβου αναφέρει ότι τα συνεργεία του Δήμου Λέσβου έφτασαν άμεσα στο ζευγάρι των ηλικιωμένων και σε άλλες ακόμα περιπτώσεις που χρειάστηκε να επέμβουν.

Μάθαμε ότι και ο Γιώργος Κατζανός αλλά και ο Νίκος Καρασάββας έτρεχαν όλη την ημέρα για να βοηθήσουν τους συμπολίτες μας που είχαν ανάγκη για βοήθεια.

Όμως σ αυτή την περίπτωση κάποιοι στο Δήμο δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους, με αποτέλεσμα δύο συνάνθρωποί μας να διατρέχουν κίνδυνο και να είναι αβοήθητοι για πολλές ώρες,

Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ

“Σχετικά με την ανάρτηση περί εγκλωβισμένου ζευγαριού σας ενημερώνουμε ότι πρόκειται για ζευγάρι ηλικιωμένων στην Σκάλα Πολιχνίτου για το οποίο είναι ενημερωμένος τόσο ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιχνίτου Γιώργος Κατζανός όσο και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Νίκος Καρασάββας. Συνεργεία του Δήμου Λέσβου μετέβηκαν άμεσα στο σημείο καθώς και όπου αλλού υπήρξε ανάγκη και παρενέβησαν.”

Για να ακούσουμε λοιπόν στο ηχητικό ντοκουμέντο τι ακριβώς  μας είπε η κ. Παπάζογλου, για να δούμε που είναι η αλήθεια και  εσείς βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο