Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου θα καταθέσει πρόταση στη Γ.Γ. Αθλητισμού για την υλοποίηση Προγράμματος Μαζικού Αθλητισμού

Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου, ξεκινά όλες τις σχετικές διαδικασίες προκειμένου να εφαρμόσει προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού
για τους δημότες, προετοιμάζοντας το έδαφος για να υποβάλει σχετική πρόταση στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Με την υποστήριξη του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού Στρατής Αλεξίου που θέλει να ενεργοποιήσει αυτή τη δυνατότητα, εξηγεί πως για πολλά χρόνια τα προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού δεν υλοποιούνταν από την Αυτοδιοίκηση. Και σε πρώτη φάση προσκαλεί τους δημότες και τους προέδρους των κοινοτήτων να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για να μπορέσει να διαμορφωθεί το πρόγραμμα δράσης.

«Σκέψη μας και πρόθεσή μας είναι τα προγράμματα να υλοποιηθούν στην έδρα των πρώην δημοτικών ενοτήτων και φυσικά αν υπάρξει ενδιαφέρον και συμμετοχή και σε άλλες τοπικές κοινότητες. Ξεκινάμε λοιπόν από σήμερα και καλούμε τους δημότες να πάρουν την πρωτοβουλία μας στα χέρια τους για να προχωρήσουμε μαζί στο σωστό σχεδιασμό, προκειμένου από το νέο έτος, να είμαστε σε θέση να τρέξουμε τα προγράμματα», δήλωσε σχετικά ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού Στρατής Αλεξίου.

Να σημειωθεί ότι αναλόγως του ενδιαφέροντος και της προτίμησης των δημοτών, θα διαμορφωθεί η πρόταση που θα καταθέσει ο Δήμος Δυτικής Λέσβου στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την υλοποίηση Προγράμματος Μαζικού Αθλητισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 22533-50202 ή να καταθέτουν τις προτάσεις τους στο athlitismos.dimosdytikislesvou@gmail.com.

Τα προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού είναι τα εξής:

Άσκηση στη προσχολική ηλικία
Αθλητισμός και παιδί
Άσκηση στην εφηβική ηλικία
Άσκηση Νέων
Αθλητισμός και Γυναίκα
Άσκηση Ενηλίκων
Άσκηση στη Τρίτη ηλικία
Προετοιμασία για Εισαγωγή σε Τ.Ε.Φ.Α.Α.-Στρατιωτικες Σχολές
Άσκηση ατόμων με ειδικές ανάγκες

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο