Ο Αιολικός έχει σήμερα ραντεβού με την ιστορία του κόντρα στον Ιωνικό – Φίσκα αναμένεται να είναι ο Ταρλάς

Πέρασαν 34 περίπου χρόνια από τότε που ο Αιολικός συμμετείχε στο τότε πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Και σήμερα το απόγευμα στις 16:30 του δίνεται η μεγάλη ευκαιρία να πραγματοποιήσει το μεγάλο άλμα και να βρεθεί αρχικά στο πρωτάθλημα της Footbaleague2 και στη συνέχεια να κάνει και την προσπάθειά του για τα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Για να το πετύχει όμως αυτό πρέπει οι παίκτες του να δώσουν και την τελευταία ικμάδα του ιδρώτα τους ώστε να υπερπεράσουν το εμπόδιο του Ιωνικού.

Και στο στόχο αυτό οι ποδοσφαιριστές του Αιολικού χρειάζονται πάνω από όλα τη στήριξη όλων των φιλάθλων της Λέσβου ανεξαιρέτως.

Ο προπονητής της ομάδας αλλά και ολόκληρη η διοίκηση του ΑΙΟ είναι κοντά στους παίκτες τους και πιστεύουν ότι όλοι μαζί θα πετύχουν στο στόχο τους που δεν είναι άλλος παρά η άνοδος στην Footbaleague2.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ

Φίλαθλοι της Λέσβου,

Μετά από 34 χρόνια αναμονής η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ έφθασε. Ο Αιολικός βρίσκεται απέναντι σε μια μεγάλη πρόκληση. Δύο βήματα πριν την άνοδο στην Β Εθνική, ένα όνειρο που έχουν οι φίλαθλοι του στη Λέσβο αλλά και εκτός αυτής, και το διατήρησαν άσβεστο, μέσα στο χρόνο και κόντρα σε όλες τις δυσκολίες.

Την Κυριακή 5 Μάιου 2019 και ώρα 15:30, θα είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ, στον ΤΑΡΛΑ, γιατί όλοι θέλουμε να σπρώξουμε τους παίκτες μας στην νίκη!

Λέσβιοι από κάθε γωνιά του νησιού, αλλά και από άλλα μέρη της Ελλάδος θα είναι πιστοί στο ΜΕΓΑΛΟ ραντεβού.

Για να αποφύγετε την ταλαιπωρία, λόγω της μεγάλης ζήτησης των εισιτηρίων, καθώς και της πιθανής δέσμευσης μέρους της εξέδρας, για τις ανάγκες των φιλάθλων του Ιωνικού, η διοίκηση του Αιολικού, σας γνωρίζει ότι μπορείτε να προμηθεύεστε το «μαγικό χαρτάκι» από την Μεγάλη Παρασκευή 26 Απριλίου 2019, στα παρακάτω σημεία:

1. Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Τάκη Τυροπώλη – Ελ.Βενιζέλου- Μυτιλήνη

2. ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ-ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ – Ερμού 167- Μυτιλήνη

3. ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ Γ.Βουργουτζή – Ε. Βενιζέλου 20 Μακρύς Γιαλός-Μυτιλήνη και

4. ΚΥΛΙΚΕΙΟ Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης (Ταρλάς)

Τιμές εισιτηρίων:

5 ευρώ για ΑΝΕΡΓΟΥΣ( με επίδειξη ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ σε ισχύ).

10 ευρώ για όλες τις θύρες εκτός της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ.

12 ευρώ για την σκεπαστή κερκίδα.

Για τον αγώνα ΜΠΑΡΑΖ, δεν ισχύουν τα ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ περιόδου 2018-19, αφού είχαν ισχύ μόνο για την κανονική περίοδο.

Επίσης δεν ισχύει ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ.

Οι πόρτες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 13:30, και παρακαλούμε για την ΕΓΚΥΡΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ, για την διευκόλυνση σας, στην είσοδο του γηπέδου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο