ΝΟΔΕ ΛΕΣΒΟΥ – ΝΑΙ σε Στρατή Κύτελη – ΟΧΙ σε Χριστιάνα Καλογήρου – Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις

Συνεδρίαση πραγματοποίησε χθες το βράδυ η ΝΟΔΕ Λέσβου λόγω των τελευταίων πολιτικών εξελίξεων με κυρίως θέμα τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Lesvosnews.gr συζητήθηκαν τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για τις υποψηφιότητες στις Περιφερειακές Εκλογές για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και για τις Δημοτικές Εκλογές στο Δήμο Λέσβου.

Τα μέλη της ΝΟΔΕ Λέσβου που συνεδρίασαν τάχθηκαν συνολικά υπέρ της υποψηφιότητας στο Δήμο Λέσβου του νυν Αντιπεριφερειάρχη Στρατή Κύτελη.

Εξέφρασαν όμως τη συνολική της αντίδραση στην επιλογή της νυν Περιφερειάρχη Χριστιάνας Καλογήρου την οποία και δεν εγκρίνουν και από ότι φαίνεται διχάζει το εκλογικό σώμα της Νέας Δημοκρατίας.

Με ομόφωνη μάλιστα απόφασή τους θα ζητήσουν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας με σκοπό να του εκθέσουν τους προβληματισμούς τους για την υποψηφιότητα της Χριστιάνας Καλογήρου θεωρώντας χαμένη την υπόθεση της Περιφέρειας.

Για το θέμα αυτό είχαμε ξαναγράψει πριν από πολύ καιρό όταν η ΝΟΔΕ Λέσβου είχε στείλει σαφέστατο μήνυμα προς την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ότι δεν θα συμφωνούσαν με την επιλογή της υποψηφιότητας της Χριστιάνας Καλογήρου αλλά και του νυν Δημάρχου Λέσβου Σπύρου Γαληνού ο οποίος είχε συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά δεν έτυχε της θετικής απάντησης του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Αναμένεται λοιπόν ένα πολύ θερμό πολιτικό κλίμα τις αμέσως επόμενες ημέρες το οποίο καλείται να ξεκαθαρίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο