ΝΟΔΕ Λέσβου: “Η Κυβέρνηση να αποσυμφορήσει άμεσα την Λέσβο από το μεταναστευτικό”

Σε δελτίο τύπου που έστειλε στα τοπικά ΜΜΕ η ΝΟΔΕ Λέσβου, καταγγέλλει την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι σφυρίζει αδιάφορα για το  μεταναστευτικό πρόβλημα του νησιού μας και ζητά να τηρήσει τις υποσχέσεις της προχωρώντας στην άμεση αποσυμφόρηση του νησιού !!!

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

“Για άλλη μια φορά η κυβέρνηση – φάντασμα των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σφυρίζει αδιάφορα μπροστά στην Δαμόκλειο σπάθη που επικρέμεται στο νησί της Λέσβου και έχει να κάνει με το μεταναστευτικό.

Ενώ οι ροές αυξάνονται μέρα με την μέρα επαναφέροντας μνήμες, που παραπέμπουν στο καλοκαίρι του 2015, όταν ο αριθμός των παράτυπων μεταναστών είχε βγει εκτός ελέγχου, ο κυβερνητικός μηχανισμός παραμένει αμέτοχος και λάμπει δια της απουσίας του περιμένοντας, προφανώς, την επίσκεψη μιας νέας μεγάλης προσωπικότητας για να κρύψει κάτω από το χαλί ότι δεν τον συμφέρει και παρουσιάζοντας μια  εικόνα που κάθε άλλο παρά πραγματική είναι.

Η κατάσταση που επικρατεί στις υπάρχουσες δομές χαρακτηρίζεται ασφυκτική και μοιάζει πλέον να είναι μη διαχειρίσιμη μαρτυρώντας την ανικανότητα και αναποτελεσματικότητα του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, όταν την ίδια στιγμή ο κ. Μουζάλας έχει ρίξει μαύρη πέτρα στο νησί της Λέσβου.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με αυτό τον τρόπο αδιαφορεί μπροστά στην θεμελιώδη υποχρέωσή της, που έχει να κάνει με την κοινωνική και οικονομική ασφάλεια των πολιτών και συγκεκριμένα των κατοίκων της Λέσβου.

Επιτέλους η κυβέρνηση παλιάτσος ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της και να τηρήσει τις υποσχέσεις της προχωρώντας στην άμεση αποσυμφόρηση του νησιού!!!”

ΝΟ.Δ.Ε. ΛΕΣΒΟΥ

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο