ΝΟΔΕ Λέσβου: “Οι χαμηλοί συντελεστές ΦΠΑ στη Λέσβο να ισχύσουν όσο θα διαρκέσει το προσφυγικό!”

“Αναστολή ενός χρόνου, μέχρι να την καταδικάσει εις θάνατον, έδωσε η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.– ΑΝ.ΕΛ., στη Λέσβο, με την παράταση ισχύος των χαμηλών συντελεστών ΦΠΑ.

Η πολιτεία της αναλγησίας που δημιούργησε ο Αλέξης Τσίπρας στήνει στον τοίχο, χωρίς να δεχθεί καμιά απολογία, ένα νησί, που τα τελευταία χρόνια, έχει δεχτεί ανεπανόρθωτα χτυπήματα, το ένα μετά το άλλο. Η Λέσβος υφίσταται τις συνέπειες των πολιτικών που ο κ. Τσίπρας επέλεξε.

Η κάθε άλλο παρά στρατηγική που σχεδιάστηκε για το μεταναστευτικό είχε σαν αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, να φέρει το νησί μας τελευταίο στη λίστα των τουριστικών προορισμών. Προφανώς αυτό έχει αντίκτυπο στην οικονομία τους νησιού και στους εκατοντάδες ανθρώπους που την τουριστική περίοδο απασχολούνται σε αυτόν τον τομέα.

Σαν άλλος δήμιος η κυβέρνηση των ΣΥ.ΡΙΖ.Α. –ΑΝ.ΕΛ. έχει φτιάξει την αγχόνη και έχει υποβάλει το λαό της Λέσβου σε ένα αργό βασανιστήριο, που δεν είναι άλλο από το βλέπει την αρχή της οικονομικής εξαθλίωσης να πλησιάζει.

Και όλα αυτά για ένα έγκλημα που ποτέ δεν έγινε, επειδή η Λέσβος σαν νησί τόλμησε να έχει την αξίωση των χαμηλών συντελεστών ΦΠΑ. Επειδή θέλησε να έχει αντισταθμιστικά μέτρα καθώς δεν τυχαίνει των προνομίων που έχει η ηπειρωτική Ελλάδα !!!

Το ελάχιστο που θα πρέπει να κάνει ο κ. Τσίπρας, αν φυσικά διαθέτει κάποιο ίχνος κοινωνικής ευαισθησίας και φιλότιμου, είναι η παράταση ισχύος των χαμηλών συντελεστών ΦΠΑ, όχι για ένα χρόνο, αλλά τουλάχιστον για όσο θα διαρκέσει το προσφυγικό!”

 

Πρόεδρος

ΝΟ.Δ.Ε. ΛΕΣΒΟΥ

Στρατής Καραγεωργίου

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο