Νίκος Καλογιάννης: “Πιστέψαμε στο ούζο Πλωμαρίου “Ισιδώρου Αρβανίτη”… Επενδύσαμε… Δικαιωνόμαστε…” (ΒΙΝΤΕΟ)

sinanis-kalogiannis-11

Βρεθήκαμε στο αποστακτήριο της ποτοποιϊας “Ισιδώρου Αρβανίτη” λίγο έξω από το Πλωμάρι, εκεί όπου παράγεται και συσκευάζεται το ομώνυμο ούζο.

Εκεί μας περίμενε ο Πρόεδρος της ποτοποιίας Νίκος Καλογιάννης, ένας εξαίρετος άνθρωπος, που για δεκαετίες η ενασχόλησή του η επιχειρηματική είναι με το ούζο, με τον οποίο είχαμε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Μας αποκάλυψε τα μυστικά της συνταγής που παράγουν το καλό ούζο, μας ξενάγησε στους χώρους των κτιριακών εγκαταστάσεων και μας αποκάλυψε κάποια πολύ σημαντικά πράγματα.

Η ποτοποιϊα “Ισιδώρου Αρβανίτη” είναι ίσως η μεγαλύτερη επιχειρηματική επένδυση στη Λέσβο, αφού σ’ αυτήν εργάζονται περισσότερες από 50 οικογένειες από την ευρύτερη περιοχή του Πλωμαρίου και όπως είναι φυσικό, βοηθάει σημαντικά στην οικονομική ανάπτυξη του νησιού μας.

Σημαντική είναι και η συνεισφορά της ποτοποιϊας “Ισιδώρου Αρβανίτη” και στην Ελληνική οικονομία, αφού το 58% της παραγωγής του αποστακτηρίου εξάγεται σε 36 χώρες του κόσμου !!!

Ο ίδιος ο κ. Καλογιάννης είναι υπερήφανος για το ούζο Πλωμαρίου και τους εργαζόμενους, ενώ τονίζει με έμφαση ότι η εταιρεία του αυτή είναι 100% Ελληνική και συμμετέχουν σ’ αυτή μόνο άτομα από το οικογενειακό του περιβάλλον.

Δείτε στο βίντεο που σας παραθέτουμε την άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχε με τον Γιάννη Συνάνη.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο