Ν.Δ. προς ΝΟΔΕ Λέσβου:”Κομματική πειθαρχία προς Καλογήρου αλλιώς έρχονται διαγραφές”

Πως να πάει αυτός ο έρμος τόπος μπροστά;

Όταν αντί να κοιτάξουμε όλοι ποιο είναι το συμφέρον για το καλό για το νησί μας, σερνόμαστε σαν τα πρόβατα στις κομματικές επιθυμίες της κεντρικής εξουσίας και ακολουθούμε τα μπλε, τα πράσινα, τα κόκκινα και άλλα χρώματα. 

Τα μέλη της ΝΟΔΕ Λέσβου ενώ θέλουν να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Κώστα Μουτζούρη, – για την υποψηφιότητα του Στρατή Κύτελη δεν γίνεται λόγος – υποχρεώνονται από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας όχι απλά να στηρίξουν την υποψηφιότητα της Χριστιάνας Καλογήρου την οποία δεν θέλουν να βλέπουν ούτε ζωγραφιστή, αλλά και να τους επιβάλλεται να κάνουν δήλωση στα ΜΜΕ για τη στήριξή της.

Ένα θέμα για το οποίο το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχει ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος δεν κατάφερε να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του κόμματός του στη Λέσβο και που σύντομα θα βρεθεί μπροστά σε αρνητικά γι αυτόν αποτελέσματα.

Πάντως περιμέναμε από κάποια τουλάχιστον στελέχη της ΝΟΔΕ Λέσβου να μην υποκύψουν στην κομματική πειθαρχία και να προτιμήσουν τη διαγραφή η οποία θα τους έδινε και περισσότερη εκτίμηση από τους Λέσβιους ψηφοφόρους.

Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Λέσβου αναφέρει:

Λίγο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές και η κυβέρνηση των γυρολόγων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δεν έχει ακόμη καταλήξει αν θα «σπάσει», ή όχι, ο Δήμος Λέσβου.

Με τους τακτικισμούς, τις παλινωδίες και τα πισωγυρίσματά της, κρατά αιχμάλωτο ολόκληρο το νησί, θεωρώντας ότι, κατ’ αυτόν το τρόπο, θα δημιουργήσει πρόβλημα στη συγκρότηση των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας.

Ας γνωρίζουν όμως ότι η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη σε κάθε περίπτωση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Έτσι μετά από διαδικασίες που πραγματοποιήθηκαν στο κόμμα για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, οι επιλογές είναι για μεν την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου η κυρία Χριστιάνα Καλογήρου, για δε το Δήμο Λέσβου ή Μυτιλήνης ο κύριος Στρατής Κύτελης.

Όσον αφορά στη περίπτωση δημιουργίας και δεύτερου Δήμου η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει δικό της υποψήφιο Δήμαρχο, που θα ανακοινωθεί παράλληλα με τη δημιουργία του Δήμου αυτού.

Είναι λογικό ότι η ΝΟ.Δ.Ε. Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας, ως όργανο του κόμματος, στηρίζει τις επιλογές αυτού.”

   ΝΟ.Δ.Ε. Λέσβου

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο