Μυστικό δείπνο του Σταμάτη Μαλέλη στην Αθήνα με φίλους και συνεργάτες – Τη Σάμο επισκέπτεται το Σαββατοκύριακο

Πυκνώνει όλο και περισσότερο τις διεργασίες του για την συμμετοχή τους στις επόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου και Σύμβουλος Ενημέρωσης του ΣΚΑΪ Σταμάτης Μαλέλης.

Την Παρασκευή παρέθεσε ακόμα ένα δείπνο σε φίλους και συνεργάτες του στην Αθήνα, όπου μοιράστηκε μαζί τους τις σκέψεις του και τα σχέδιά του, ακούγοντας στη συνέχεια από αυτούς τις απόψεις τους και τις προτάσεις τους.

Και στη συγκέντρωση αυτή καλεσμένοι ήταν άνθρωποι των γραμμάτων και της τέχνης, επιστήμονες, αλλά και πετυχημένοι επιχειρηματίες.

Σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα, οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν την χαρά και την αισιοδοξία τους για την απόφαση του Σταμάτη Μαλέλη να ασχοληθεί πιο ενεργά με τα κοινά του τόπου μας και του υποσχέθηκαν ότι θα είναι στο πλευρό του σε αυτή την προσπάθεια για την πρόοδο των νησιών του Βορείου Αιγαίου.

Το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται ο Σταμάτης Μαλέλης ταξιδεύει στη Σάμο, όπου είναι προσκεκλημένος για να μιλήσει για το βιβλίο του “Το Τέρας κι Εγώ” και για το μεγάλο θέμα της κατάθλιψης, που ως γνωστόν κάνει περιοδείες σε όλη την Ελλάδα, για να βρίσκεται και μιλάει σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν αυτή την ασθένεια της εποχής μας.

Με την ευκαιρία αυτού του ταξιδιού, προγραμματίζει μία συνάντηση με φίλους και συνεργάτες του στο νησί, όπου θα συζητήσει μαζί τους για τα σχέδιά του στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και για τα νησιά της.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο