Μονομαχία Λέσβου – Ρόδου για τον μεγάλο τελικό του Survivor… Γιατί το νησί της Σαπφούς έχει τον πρώτο λόγο (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως πρώτο είχε αποκαλύψει το LesvosNews.gr, η Λέσβος διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις τον τελικό του δημοφιλέστερου τηλεοπτικού show Survivor.

Και λέμε με μεγάλες αξιώσεις, γιατί όπως μαθαίνουμε, επιθυμία του Τούρκου παραγωγού Ακούν Ιλιτσάλι είναι ο τελικός να γίνει στη Λέσβο, με την οποία έχει ιδιαίτερους συναισθηματικούς λόγους.

Όμως οι παραγωγοί της εκπομπής απαιτούν ιδιαίτερες προϋποθέσεις, που είναι σχεδόν ανυπέρβλητες για τις υπάρχουσες τουριστικές υποδομές της Λέσβου.

Έτσι ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Λέσβου Κώστας Αστυρακάκης, δίνει έναν τεράστιο αγώνα, προκειμένου να παρακαμφθούν  τα όποια εμπόδια και η Λέσβος να κερδίσει μία πολύ μεγάλη προβολή, μέσα από το Survivor.

Την προσπάθεια αυτή στηρίζει όσο μπορεί και ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΣΚΑΪ που μεταδίδει την εκπομπή, συμπατριώτης μας Σταμάτης Μαλέλης.

Τα πάντα θα κριθούν την Πέμπτη, οπότε θα επισκεφθούν τη Λέσβο οι παραγωγοί του Survivor και θα εξετάσουν τις δύο εναλλακτικές προτάσεις, που τους έχει έτοιμες ο Κώστας Αστυρακάκης.

Σε περίπτωση που η απόφασή τους θα είναι αρνητική, τότε η ζυγαριά θα γείρει προς το μέρος της Ρόδου, η οποία σαν καθαρά τουριστικός προορισμός, έχει σαφώς περισσότερες λύσεις και υποδομές για να φιλοξενήσει μία τέτοια εκπομπή, με τεράστιο βεληνεκές διαφημιστικής προβολής.

Όπως και να έχει το θέμα, η Λέσβος έχει ήδη πάρει ένα σημαντικό κομμάτι προβολής εν όψει καλοκαιριού, αφού καθημερινά τα Πανελλαδικής εμβέλειας κανάλια, ασχολούνται με την μονομαχία Λέσβου και Ρόδου για τη διεκδίκηση του μεγάλου τελικού του Survivor. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΛΑΜΠΙΡΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ 1:21:10

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο