Μια εξιχνίαση κλοπής και μπαράζ συλλήψεων στη Λέσβο

Με ενημερωτικό δελτίο η Δ/νση Αστυνομίας Λέσβου,  ενημερώνει για μια εξιχνίαση κλοπής και 8 συλλήψεις αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα:

Εξιχνιάστηκε άμεσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, περίπτωση κλοπής σε βάρος 44χρονου ημεδαπού, στη Μυτιλήνη.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, συνελήφθη προχθές (05-01-2019) στη Μυτιλήνη, ένας 53χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, ο συλληφθείς, μεσημεριανές ώρες προχθές, μπήκε σε επιχείρηση του 44χρονου και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των -1.100- ευρώ.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των -845- ευρώ.

Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

 

Συνελήφθησαν, χθές (06-01-2019) στη Μόρια της Λέσβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, επτά (7) αλλοδαποί, ηλικίας από 19 έως 27 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για το αδίκημα της πρόκλησης σωματικών βλαβών και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι συλληφθέντες, βραδινές ώρες προχθές (05-01-2019), βρισκόμενοι σε χώρο παραμονής αλλοδαπών στην παραπάνω περιοχή, δρώντας από κοινού, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν με τη χρήση μεταλλικών αντικειμένων και ξύλων δύο έτερους αλλοδαπούς, ηλικίας 17 και 22 ετών.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης.

 

Συνελήφθη, χθες (06-01-2019) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου, ένας 28χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης καθώς και για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, επέδειξε ως ταξιδιωτικά έγγραφα, δύο (2) δελτία αιτούντος διεθνή προστασία, τα οποία όπως διακριβώθηκε ήταν πλαστά.

Τα παραπάνω έγγραφα κατασχέθηκαν.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο