Μία ανάρτηση φωτογραφίας και σχολίου στο FB από τον Αλέξανδρο Κουτσαντώνη άναψε φωτιές

koutsantonis-oplitis

“Καλώ όσους ενδιαφέρονται για τη δημιουργία κίνησης πολιτών ενάντια στη πολιτική της μουσουλμανοποιησης της Λέσβου να έρθουν σε επαφή μαζί μου μέσα από το f/b”

Αυτή είναι η ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Αλέκος Κουτσαντώνης, ένα από τα σημαντικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στη Λέσβο, που σε παράλληλη εμφάνιση της εικόνας που σας δημοσιεύουμε, έδωσε λαβές για ποικίλα σχόλια, ανάμεσα δε σε αυτά και σχόλιο του Γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβουτο οποίο αναφέρει:

“Σχετικά με την ανάρτηση του στελέχους της ΝΔ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης : «…Καλώ όσους ενδιαφέρονται για τη δημιουργία κίνησης πολιτών ενάντια στη πολιτική της μουσουλμανοποιησης της Λέσβου να έρθουν σε επαφή μαζί μου μέσα από το f/b..» το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου θέτει το παρακάτω ερώτημα :

«Μας κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση μια τέτοια ανάρτηση του προβεβλημένου στελέχους του κόμματος της αξιωματική αντιπολίτευσης και μάλιστα εκπαιδευτικού, διευθυντή σχολικής μονάδας.. Υπάρχει δηλαδή θέμα μουσουλμανοποίησης της Λέσβου και δεν το ξέρουμε; Είναι αυτό επίσημη άποψη της τοπικής ΝΔ και αν όχι, καλύπτει η ΝΟΔΕ Λέσβου της ΝΔ την άποψη αυτή του στελέχους της; Είναι δυνατόν σε μια τόσο κρίσιμη φάση της διαχείρισης του προσφυγικού, να διατυπώνονται τόσο ανεύθυνες ακροδεξιές αντιλήψεις, πυροδοτώντας το κλίμα ακροδεξιάς μισαλλοδοξίας. Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουμε την επίσημη θέση της ΝΔ επ’αυτού..”

Το γραφείο τύπου της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου

ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Ε ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

“Σήμερα με ανακοίνωση της, η Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου με κατηγορεί, δεν ξέρω και εγώ γιατί, ότι έχω διαφορετική από την δική τους, πολιτική άποψη στο μεταναστευτικό πρόβλημα του νησιού μας.
Αυτό μας έλειπε, να έχω την ίδια πολιτική άποψη με τους Συριζαίους . Εκτός αν απαγορεύθηκε να έχουμε άποψη διαφορετική από τον Σύριζα.
Ταυτόχρονα ανακατεύει, το ότι είμαι καθηγητής και φίλος του τ. υπουργού και νυν βουλευτή κ. Αθανασίου. Τώρα εδώ τι να απαντήσει κάποιος.
Το μόνο που μπορώ να καταλάβω είναι ότι ο Σύριζα λόγω του μεγάλου αριθμού πολιτικής «κωλοτούμπας» βρίσκεται σε κατάσταση πολιτικής ανισορροπίας γι’ αυτό και η ακαταλαβίστικη ανακοίνωσή του.”

Μυτιλήνη 14/9/16

Αλέξανδρος Κουτσαντώνης

Σχετικές δημοσιεύσεις

32 Άποψη για τα “Μία ανάρτηση φωτογραφίας και σχολίου στο FB από τον Αλέξανδρο Κουτσαντώνη άναψε φωτιές”

Αφήστε ένα σχόλιο