Μεγάλο φαγοπότι σε ημετέρους δημοσιογράφους και ΜΜΕ από Περιφέρεια Δήμο Λέσβου και άλλους φορείς

Σε μία απίστευτη κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος φαίνεται ότι προχώρησαν την πενταετία που μας πέρασε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ο Δήμος Λέσβου και άλλοι φορείς του νησιού μας.

Σύμφωνα με κάποιους πρόχειρους ελέγχους που πραγματοποίησαν οι νέοι αυτοδιοικητικοί μας άρχοντες διαπίστωσαν απευθείας αναθέσεις δεκάδων χιλιάδων ευρώ που δίνονταν σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους και ΜΜΕ.

Και μπορεί όλες αυτές οι απευθείας αναθέσεις να γίνονταν νομότυπα, ωστόσο δίνονταν συνέχεια σε συγκεκριμένα άτομα και ΜΜΕ ακόμα και σε συγγενείς τους για να μην φαίνονται στο “Διαύγεια” που πηγαίνουν τα λεφτά και για πιο σκοπό.

Εκτός από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και το Δήμο Λέσβου, οικονομικοί αιμοδότες των παραπάνω ήταν κατά καιρούς το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το Λιμενικό Ταμείο, η Αρχαιολογία, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Σιγρίου και άλλα “ευαγή” ιδρύματα.

Ελπίζουμε οι νέοι τοπικοί μας άρχοντες αν εντοπίσουν κάποιες παρατυπίες που χρήζουν την παρέμβαση Εισαγγελέα να μη διστάσουν να ανηφορίσουν προς το Δικαστικό Μέγαρο και σε κάθε περίπτωση Περιφέρεια και Δήμος να φροντίσουν να βάλουν ένα φραγμό στα κρατικοδίαιτα λαμόγια που ροκανίζουν τον κρατικό κουρβανά.

Όσοι θέλετε τώρα να μάθετε ποιοι είναι αυτοί που ήταν οι ευνοούμενοι από τους φορείς αυτούς και καρπώνονταν τα κρατικά κονδύλια δεν έχετε παρά να κάνετε τη σχετική αναζήτηση στο “Διαύγεια” και θα ενημερωθείτε κατάλληλα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Μεγάλο φαγοπότι σε ημετέρους δημοσιογράφους και ΜΜΕ από Περιφέρεια Δήμο Λέσβου και άλλους φορείς”

  1. Χατζησαββας Ακινδυνος

    ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ!!!!!

Αφήστε ένα σχόλιο