Μεγάλο ενδιαφέρον και μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στο εκπαιδευτικό σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε το εκπαιδευτικό σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών που οργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης σε συνεργασία με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ (Ε.Ο.Δ.) Παράρτημα Λέσβου.
Η συμμετοχή του κόσμου επιβεβαίωσε την αναγκαιότητά του σεναρίου και οι διοργανωτές εισέπραξαν μεγάλη χαρά βλέποντας την συμμετοχή τόσου κόσμου και ευχαριστούν όλους όσους  στήριξαν τη προσπάθεια τους αυτή.
Επίσης  ευχαριστούν της Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Λέσβου για την άψογη παρουσίαση και την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν στην πρακτική εξάσκηση.
Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία εκτός της θεωρητικής να πραγματοποιήσουν πρακτική εξάσκηση στην παροχή πρώτων βοηθειών, καθώς και σε μεθόδους καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης σε προπλάσματα.
Ήταν τόσο μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου ίδιως στη πρακτική εξάσκηση που ξεπεράστηκε κατά πολύ η ώρα λήξης του σεμιναρίου και συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ.
Τέτοιου είδους σεμινάρια θα συνεχιστούν και στο μέλλον ώστε να εκπαιδευτούν όσοι θέλουν σε κάτι τόσο σημαντικό που λέγεται πρώτες βοήθειες.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο