Μεγαλείο ψυχής από τον Χαράλαμπο Αθανασίου… Έμαθε για το θάνατο της αγαπημένης του μητέρας στον ΣΚΑΪ και…

Για μία ακόμα φορά ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης και νυν Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χαράλαμπος Αθανασίου, απέδειξε με τον πιο απλό τρόπο, γιατί χαίρει της εκτίμησης των συμπατριωτών του και όχι μόνο.

Ευρισκόμενος στα στούντιο του ΣΚΑΪ, όπου ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή “Πρώτη Γραμμή”με τον Δημήτρη Οικονόμου, πληροφορήθηκε το θλιβερό γεγονός της απώλειας της αγαπημένης του μητέρας.

Παράγοντες της εκπομπής του πρότειναν αν ήθελα να αναβάλει την παρουσίασή του στην εκπομπή για μια άλλη φορά.

Εκείνος δείχνοντας την πρέπουσα υπευθυνότητα τους είπε ότι παρά τη μεγάλη του λύπη δεν επιθυμούσε να δημιουργήσει πρόβλημα στη ροή της εκπομπής.

Έτσι συμμετείχε κανονικά στη συνέντευξη που παραχώρησε και μετά το τέλος της εκπομπής ετοίμαζε τις βαλίτσες του για την επιστροφή του στη Λέσβο και για το τελευταίο αντίο στο μακρινό ταξίδι της μητέρας του.

Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας και του ευχόμαστε να είναι καλά και να θυμάται την αγαπημένη του μητέρα.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΔΕ ΛΕΣΒΟΥ

Ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟ.Δ.Ε.) Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας, Ευστράτιος Καραγεωργίου και τα μέλη της, εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους και τα θερμά τους συλλυπητήρια, για τον θάνατο της  Ελένης Αθανασίου, μητέρας του τέως Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Βουλευτή Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας, Χαράλαμπου Αθανασίου.

Εύχονται ο Θεός να της χαρίσει ανάπαυση σώματος και ψυχής και να δώσει στην οικογένειά της υγεία και δύναμη για να διατηρήσει ζωντανή της μνήμη της.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάζει.

ΝΟ.Δ.Ε. ΛΕΣΒΟΥ

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο