Μάγεψε το κοινό της Λέσβου η Ελεωνόρα Ζουγανέλη… Σωστή επαγγελματίας επανέλαβε τη συναυλία του καλοκαιριού που διακόπηκε λόγω βροχής (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη απέδειξε στο κοινό της Λέσβου, πως εκτός από  μία σπουδαία ερμηνεύτρια, είναι επίσης και μία σωστή επαγγελματίας καλλιτέχνις.

Κράτησε το λόγο της, όταν κατά τη διάρκεια του “Λεσβιακού Καλοκαιριού 2017”,  έδινε συναυλία στο Κάστρο Μυτιλήνης αλλά η βροχή της χάλασε τα σχέδια και διακόπηκε.

Η δημοφιλής καλλιτέχνις υποσχέθηκε τότε στους θεατές της, ότι με την πρώτη ευκαιρία θα ερχόταν ξανά στη Μυτιλήνη, για να επαναλάβει τη συναυλία της, χωρίς φυσικά οι θεατές να πληρώσουν ξανά το εισιτήριο.

Έτσι χθες το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης γέμισε δύο φορές και οι θεατές αποθέωσαν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η οποία στην κυριολεξία έδωσε τον καλύτερο εαυτό της.

Τραγούδησε, χόρεψε, αυτοσχεδίασε…

Απλά μάγεψε το αυστηρό στην κρίση του Λεσβιακό κοινό, το οποίο τραγούδησε μαζί με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, παλιές και νέες επιτυχίες της.

Δείτε στο σχετικό βίντεο που σας παραθέτουμε στιγμιότυπα από τη συναυλία της  και τι είπε στην κάμερα του LesvosNews.gr η ίδια και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Λέσβου Κώστας Αστυρακάκης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο