Λήμνος… Ρεκόρ αύξησης επισκεπτών το 2017 και αισιόδοξα μηνύματα για το 2018 – Η συστηματική δουλειά των ξενοδόχων αποδίδει

Βρεθήκαμε για τις ανάγκες του ρεπορτάζ του Lesvosnews.gr αλλά και για δύο ζωντανές συνδέσεις του Γιάννη Συνάνη με τα Αθηναϊκά ΜΜΕ στην όμορφη Λήμνο.

Όπως πάντα το μαγευτικό αυτό νησί μας έλκει με τις μαγικές του εικόνες μέσα στη Μύρινα αλλά και στις γύρω περιοχές του νησιού που σε κάθε γωνιά του βρίσκει ο επισκέπτης ευχάριστες εκπλήξεις.

Σύμφωνα με την πρώτη πρόχειρη έρευνα που κάναμε και με βάση τα επίσημα στοιχεία του Λιμεναρχείου Λήμνου, αποβιβάστηκαν στο λιμάνι της Μύρινας  54.093 επιβάτες μόνο κατά το διάστημα των τριών καλοκαιρινών μηνών Ιουνίου, Ιουλίου και Αυγούστου 2017.

Η πληρότητα των ξενοδοχείων στην περίοδο του καλοκαιριού άγγιξε το 97%.

Όλα αυτά τα στοιχεία αποδίδονται στη συστηματική δουλειά που κάνουν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς στον τουριστικό τομέα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας στη Λήμνο, επιλέξαμε για την διαμονή μας δύο  ξενοδοχεία.

Το ένα εντός της πόλης το ξενοδοχείο “Διαμαντίδης” που συνδυάζει τη φιλοξενία τουριστών αλλά και εμπορικών επισκεπτών και το δεύτερο λίγα χιλιόμετρα έξω από την πρωτεύουσα του νησιού το “varosvillage” στην τοποθεσία Βάρος, όπου κανείς μπορεί να απολαύσει ξεχωριστές διακοπές με υπηρεσίες υψηλότατου επιπέδου, αλλά με τιμές προσαρμοσμένες στα Ελληνικά δεδομένα.


ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ


ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ


varosvillage


varosvillage

Μπείτε στις ιστοσελίδες των δύο αυτών ξενοδοχείων που παραμείναμε για 4 ημέρες και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Οι ηλεκτρονικές τους διευθύνσεις είναι www.hoteldiamantidis.gr     και   www.varosvillage.com

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο