Λεσβιακό άρωμα σήμερα Κυριακή 18/3 επάνω στο Blue Star 1 στο χορό της ΟΛΣΑ – Αναμένεται κοσμοσυρροή (ΒΙΝΤΕΟ)

Την Κυριακή 18 Μαρτίου στις 11:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί επάνω στο πολυτελές πλοίο Blue Star 1, το “Λεσβιακό Αντάμωμα” από την Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής.

Φαγητό που θα περιλαμβάνει μενού από τη Λεσβιακή κουζίνα, άφθονο ούζο, χορός και τραγούδι από παραδοσιακή ορχήστρα με σαντούρια και βιολιά, θα δώσουν ένα ξεχωριστό Λεσβιακό χρώμα σε όσους προσέλθουν για να περάσουν ένα όμορφο μεσημέρι.

Είναι ένας θεσμός που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια από την ΟΛΣΑ επάνω στο πλοίο Blue Star 1 στο λιμάνι του Πειραιά, που στηρίζει η ολοκληρωτικά η Attica Group, θέλοντας να στηρίξει ουσιαστικά την προβολή της Λέσβου και την ανάπτυξή της γενικότερα.

Ο Διονύσης Θεοδωράτος – Επιτελικός Διευθυντής του Εμπορικού Τμήματος της εταιρείας, όπως και ο Κώστας Λεμπέσης εμπορικός διευθυντής, στηρίζουν με κάθε τρόπο την προσπάθεια αυτή, αναγνωρίζοντας τα προβλήματα που έχουν προκύψει τα τελευταία χρόνια στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου γενικότερα.

Το Lesvosnews.gr θα καλύψει ειδησεογραφικά την πολύ όμορφη αυτή εκδήλωση, ενώ ο Γιάννης Συνάνης με τη βοήθεια των συνεργατών του και του εικονολήπτη Ηλία Πότση, θα μεταφέρει τις όμορφες αυτές στιγμές στις οθόνες των τηλεοράσεων, με ζωντανές συνδέσεις – απευθείας σύνδεση με την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού “Επιτέλους Σαββατοκύριακο” – και ρεπορτάζ σε πανελλαδικής εμβέλειας ΜΜΕ.

Σας παραθέτουμε πιο κάτω σχετικό βίντεο από την περυσινή εκδήλωση όπως και το σχετικό ρεπορτάζ του Lesvosnews.gr

Κοσμοπλημμύρα στο «Μυτιληνιό Γλέντι» που διοργάνωσε με επιτυχία η ΟΛΣΑ στο πλοίο Blue Star 1 (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο