Λάβρος ο Σταμάτης Κάρματζης κατά της Χριστιάνας Καλογήρου: “Την εγκατέλειψαν οι 7 από τους 8 Περιφερειακούς της Συμβούλους στη Χίο” (ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτιές έβγαζε ο λόγος του υποψήφιου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Σταμάτη Κάρματζη κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης που θα μεταδοθεί ολόκληρη σήμερα από την Τηλεόραση Μυτιλήνης.

Ο Σταμάτης Κάρματζης που είναι υποψήφιος Δήμαρχος Χίου και θεωρείται ακλόνητο φαβορί – πολλοί λένε ότι θα κερδίσει τις εκλογές από την πρώτη Κυριακή – είναι και νυν Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου με την Χριστιάνα Καλογήρου.

Όμως εδώ και πολύ καιρό έχει εγκαταλείψει το “άρμα” της κ. Καλογήρου, αφού η μέχρι τώρα συνεργασία τους ήταν όπως λέει ανεπαρκής, με αποτέλεσμα η Χίος να μην έχει “εισπράξει” αυτά που σαν Περιφερειακή Ενότητα δικαιούνταν.

Όμως όπως αποκαλύπτει ο ίδιος ο Σταμάτης Κάρματζης, εκτός από αυτόν άλλοι 6 ακόμα Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Χριστιάνας Καλογήρου από τη Χίο, την εγκατέλειψαν επειδή στο διάστημα της θητείας της δεν είχαν καμία απολύτως καλή συνεργασία.

Από τους 8 δηλαδή συνολικά Περιφερειακούς Συμβούλους και Αντιπεριφερειάρχεςς που είχε η κ. Καλογήρου στη Χίο την ακολουθεί ακόμα μόνο ένας.

Ιδιαίτερη επίσης αναφορά κάνει ο Σταμάτης Κάρματζης στο γεγονός ότι για χάρη της κ. Καλογήρου “έχασε” τη Βουλευτική του έδρα και συμπληρώνει ότι αν γύριζε πίσω το χρόνο δεν θα έκανε καμιά συνεργασία με την υποψήφια πάλι Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου.

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του Σταμάτη Κάρματζη, η οποία θα μεταδοθεί ολόκληρη σήμερα το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Τηλεόρασης Μυτιλήνης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο