Κοσμοπλημμύρα στο “Μυτιληνιό Γλέντι” που διοργάνωσε με επιτυχία η ΟΛΣΑ στο πλοίο Blue Star 1 (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

“Βούλιαξε” το Blue Star 1 από τους Λέσβιους της Αττικής, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΟΛΣΑ και παραβρέθηκαν στο “Μυτιληνιό Γλέντι 2017”, την Κυριακή στις 11:00 το πρωί.

Περισσότερα από 500 άτομα πλημμύρισαν την αίθουσα του Blue Star 1 και πέρασαν μία αξέχαστη ημέρα.

Ο Πρόεδρος της ΟΛΣΑ Νεκτάριος Βακάλης και όλο το ΔΣ της ομοσπονδίας, κατάφεραν με τη συνεργασία της Blue Star Ferries και του πληρώματος του πλοίου, να προσφέρουν στους Λέσβιους που παραβρέθηκαν στο “Μυτιληνιό Γλέντι” μία υπέροχη ημέρα.

Η εκπληκτική κουζίνα, το ουζάκι και το κρασάκι, ο χορός και το τραγούδι, ανέβασαν το κέφι στο ζενίθ.

Η παραδοσιακή και λαϊκή Μυτιληνιά ορχήστρα με τον Βαγγέλη Σαραντίδη (βιολί-τραγούδι) – Κώστα Καλδέλη, Τάκη Σωτηρχέλλη, Άννα Χαϊδεμενάκη (τραγούδι) – Πάνο Βέργο και Σταυρούλα Σπανού (σαντούρια) – Θοδωρή Τζινέλη (μπουζούκι-τραγούδι) – Γιάννη Καλαφατέλλη (ακορντεόν-τραγούδι) – Ηλία Μαυρίκη (κιθάρα), έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στην εκδήλωση.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα άνοιξε ο Χορευτικός Παραδοσιακός Σύλλογος «ΒΑΚΧΑΙ», που μας «ταξιδέψε» σε γειτονικά νησιά του Αιγαίου, ενώ το χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Βατουσαίων Λέσβου  μας ξεσήκωσε σ΄ένα χορευτικό γλέντι με τα ακούσματα και τους σκοπούς του νησιού μας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που επιμελήθηκε ο Ηλίας Πότσης, για να πάρετε μία γεύση από το μοναδικό “Μυτιληνιό Γλέντι 2017″…

Και του χρόνου !!!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο