Κινηματογραφική καταδίωξη εμπόρων ναρκωτικών γύρω από τη Λέσβο – Καταιγισμός από πυροβολισμούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία γιγαντιαία επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος είναι σε εξέλιξη από σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με τα πρώτα ανεπίσημα στοιχεία, δύο φουσκωτά σκάφη τα οποία μετέφεραν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στην περιοχή της Τουρκίας, έγιναν αντιληπτοί από τις Τουρκικές αρχές και κατάφερα να ξεφύγουν από την καταδίωξη των Τουρκικών ακταιωρών μπαίνοντας στα Ελληνικά χωρικά ύδατα.

Αμέσως τέθηκαν σε συναγερμό όλες οι αρχές ασφαλείας της χώρας μας και αμέσως στήθηκε μία γιγαντιαία επιχείρηση για την καταδίωξη και σύλληψη των εμπόρων ναρκωτικών.

Η καταδίωξη θύμιζε κινηματογραφική ταινία, αφού συμμετείχαν εκτός των σκαφών του Λιμενικού Σώματος, ελικόπτερο, ειδικές ομάδες βατραχανθρώπων, ακόμα και ελεύθεροι σκοπευτές.

Κατά της διάρκεια της καταδίωξης οι έμποροι ναρκωτικών άνοιξαν πυρ κατά των λιμενικών προκειμένου να ξεφύγουν και να μη συλληφθούν.

Οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος και των Ειδικών Δυνάμεων ανταπέδωσαν και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το ένα σκάφος ανοιχτά του Γαβαθά και να συλλάβουν τρεις αλλοδαπούς που βρίσκονταν πάνω σε αυτό.

Το σκάφος ρυμουλκείται αυτή την ώρα από πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος προς το λιμάνι της Μυτιλήνης, όπου ήδη έχουν μεταφερθεί οι συλληφθέντες και ανακρίνονται.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο