Κινηματογραφική καταδίωξη 18χρονου δικυκλιστή τη νύχτα από αστυνομικούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Σκηνές από ταινία αστυνομικής δράσης είχαμε τη νύχτα που μας πέρασε στην περιοχή της Χρυσομαλλούσας.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ένας 18χρονος δικυκλιστής αρνήθηκε να σταματήσει σε σήμα που του έκαναν αστυνομικοί της ομάδας “ΔΙΑΣ” για έλεγχο στην Προκυμαία Μυτιλήνης.

Ο νεαρός ανέπτυξε ταχύτητα και αμέσως, οι αστυνομικοί τέθηκαν σε καταδίωξή του.

Ο νεαρός κατάφερε να ξεφύγει αρχικά, μπαίνοντας σε πολλούς δρόμους στο αντίθετο ρεύμα της κυκλοφορίας, με τους αστυνομικούς να τον ακολουθούν, αναστατώνοντας στην κυριολεξία την περιοχή της Χρυσομαλλούσας, με τις σειρήνες των περιπολικών που είχαν σπεύσει στην περιοχή για βοήθεια να ουρλιαζουν.

Φθάνοντας έξω από το σπίτι του στη Χρυσομαλλούσα, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον συλλάβουν, όμως αυτός αντιστάθηκε και υπήρξε συμπλοκή μεταξύ τους.

Σε βοήθεια του 18χρονου βγήκε ο πατέρας του από το σπίτι τους, ο οποίος συνεπλάκη και αυτός με τους αστυνομικούς.

Ακολούθησε η σύλληψή του και προσήχθη στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου.

Ο νεαρός κατάφερε να κρυφτεί στο σπίτι του όπου και ταμπουρώθηκε, αρνούμενος να βγει έξω και να παραδοθεί.

Το σπίτι περικυκλώθηκε σαν αστακός και κλήθηκε η Αντιεισαγγελέας για να δώσει τη λύση.

Θα πρέπει να σημειώσουμε, ότι ο 18χρονος νεαρός είναι γνωστός στην αστυνομία για την συνεχόμενη παραβατική του συμπεριφορά.

Οι συγγενείς του νεαρού καταγγέλουν τους αστυνομικούς της ομάδας “ΔΙΑΣ” ότι ξυλοκόπησαν τον 18χρονο, ενώ αντίθετα οι αστυνομικοί μιλούν για αντίσταση κατά της αρχής και επίθεση που δέχθηκαν από τον νεαρό.

Σύμφωνα με κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, υποβλήθηκαν μηνύσεις και από τις δύο πλευρές και σήμερα το  μεσημέρι θα οδηγηθούν όλοι στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο