Καυγάς Συνάνη με τον Βουλευτή Βέττα του ΣΥΡΙΖΑ στον Αυτιά για τα 500 κοντέινερ που έρχονται στη Λέσβο (ΒΙΝΤΕΟ)

sinanis-vettas-aftias

500 νέα κοντέινερ έρχονται τμηματικά στη Λέσβο, για να καλύψουν τις ανάγκες των μεταναστών.

Στο σύνολό τους σχεδόν, θα χρησιμοποιηθούν στα δύο κέντρα παραμονής μεταναστών της Λέσβου, στη Μόρια και στον Καρά Τεπέ.

Το Κέντρο Κράτησης της Μόριας έχει δυνατότητα φιλοξενίας περίπου 3.000 ατόμων.

Όμως εκεί βρίσκονται τον περισσότερο καιρό περίπου  5.000 μετανάστες και όπως είναι φυσικό, οι 2.000 ζουν μέσα σε σκηνές, με ότι αυτό συνεπάγεται, κυρίως λόγω των καιρικών φαινομένων.

Στον Καρά Τεπέ οι περίπου 250 οικίσκοι που υπάρχουν έχουν υποστεί σοβαρότατες ζημιές και ζητήθηκε από το Δήμο Λέσβου η αντικατάστασή τους.

Ωστόσο στη χθεσινή εκπομπή  “Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά” στον ΣΚΑΪ, υπήρξε έντονη αντιπαράθεση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Βέττα με τον δημοσιογράφο Γιάννη Συνάνη.

Ο Γιάννης Συνάνης αποκάλυψε τη μεταφορά αυτών των κοντέινερ στη Λέσβο, με τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να θεωρεί την είδηση σαν φήμες και να του ζητά την πηγή της πληροφορίας του.

Φυσικά ο Γιάννης Συνάνης δεν αποκάλυψε τον πληροφοριοδότη του, τηρώντας τους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Για μία ακόμα φορά ο Γιάννης Συνάνης, επέρριψε τις ευθύνες για την κατάσταση που έχει επέλθει εξαιτίας του μεταναστευτικού προβλήματος, στους λάθους χειρισμούς της κυβέρνησης, αφού έχει εγκλωβίσει τους δύστυχους μετανάστες στα νησιά, ζώντας σε άθλιες συνθήκες διαβίωσης μέσα στο καταχείμωνο.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο