Κατανόηση Κώστα Αστυρακάκη – Επιτροπής για το έργο της Αεροπόρου Γιανναρέλλη

Σήμερα Τετάρτη και ώρα 17:30 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Αστυρακάκη και στελεχών του συνδυασμού ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ με την Εθελοντική Επιτροπή Κατοίκων – Επαγγελματιών Αεροπόρου Γιανναρέλλη και Βουρνάζων.
Στη συζήτηση που ακολούθησε αναλύθηκαν όλα τα δεδομένα και οι πιθανότητες για την προοπτική του έργου. Στελέχη της παράταξής μας που είχαν την εμπειρία και την ενασχόληση με το έργο, αντάλλαξαν απόψεις με τους κατοίκους και διερευνήθηκαν πιθανές λύσεις.
Τελικώς διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων σε σχέση με τον τρόπο χειρισμού του έργου από την επόμενη Δημοτική Αρχή. Και πιο συγκεκριμένα:

Να υπάρχει συνεχής συνεργασία και διάλογος της Δημοτικής Αρχής με την Επιτροπή προκειμένου – εξαντλώντας τα περιθώρια και τις δυνατότητες – να υπάρξουν οι μικρότερες δυνατές οχλήσεις για τους κατοίκους, τους επαγγελματίες, τους εργαζόμενους της περιοχής, οι μικρότερες δυνατές επιπτώσεις για το βιοπορισμό τους, εξετάζοντας συγχρόνως και την πιθανότητα ελαφρύνσεων από τη μεριά του Δήμου , όταν αυτό καταστεί αναγκαίο.

Η ανάθεση στους πλέον ειδικούς προκειμένου να αξιολογηθεί σωστά η υπάρχουσα κατάσταση σε τεχνικό επίπεδο, τα κοινωνικοοικονομικά δεδομένα και αν κριθεί πως είναι αναγκαία νέα σύγχρονη μελέτη, που θα απαντά στις παραπάνω επιδιώξεις, τότε θα προχωρήσουμε στην ανάθεσή της.

Επισημάνθηκε από όλους η αναγκαιότητα να πραγματοποιηθεί το έργο προσπαθώντας να αποφύγουμε κλείσιμο του δρόμου.
Για την παράταξή μας η έγνοια προς τους συμπολίτες μας, αποτελεί προτεραιότητα, γι’ αυτό η συνεργασία μας θα είναι αδιάλειπτη μέχρι την ολοκλήρωση του έργου και ότι και όπως προχωρήσει, θα έχει τη συναίνεσή τους.
Το παραπάνω κείμενο συνυπογράφεται.
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης Για την Επιτροπή
Κώστας Αστυρακάκης
Τσουπή Μαρία
Μουτζούρης Δημήτρης
Αμπατζής Πολύδωρος
Βλάχος Μανώλης
Πετριτζικλή Γιώτα
Μαμώλης Δημήτρης
Γιαλούρης Δημήτρης
Ευσταθίου Μανώλης
Λαμπούσης Βασίλης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο