Καταγγελία – Πέταξαν έξω από το διαγωνισμό της σίτισης μεταναστών τοπικές επιχειρήσεις που τους χρωστάνε και περίπου 1.500.000 ευρώ

metanastes-catering

Μία σοβαρότατη καταγγελία μας έκαναν πριν από λίγο, δύο ιδιοκτήτες catering της Λέσβου.

Σήμερα γινόταν διαγωνισμός από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, για την ανάθεση της σίτισης των μεταναστών, που φιλοξενούνται στη Λέσβο.

Καταγγέλουν, ότι με την πρόφαση της πεντάλεπτης καθυστέρησης που πήγαν για να καταθέσουν τις προσφορές τους, τους πέταξαν στην κυριολεξία έξω από τον διαγωνισμό.

Οι ίδιοι πιστεύουν ότι υπήρχε δόλος, για να πετάξουν έξω τις τοπικές επιχειρήσεις και να δώσουν το έργο σε ημετέρους.

Να θυμίσουμε ότι οι δύο αυτές τοπικές επιχειρήσεις έχουν υποστεί οικονομικό μαρασμό, αφού σίτιζαν όλο το προηγούμενο διάστημα τους μετανάστες χωρίς να πληρώνονται και έφτασαν να τους χρωστάει το Ελληνικό Δημόσιο πάνω από 1.500.000 ευρώ.

Να σημειώσουμε επίσης, ότι πριν λίγες ημέρες, ο ίδιος ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, δήλωσε αποκλειστικά στον Γιάννη Συνάνη, ότι στους διαγωνισμούς θα έχουν προτεραιότητα οι τοπικές επιχειρήσεις, για να τονωθούν οικονομικά και οι κοινωνίες των νησιών.

Τέλος οι δύο ιδιοκτήτες αναρωτιούνται πως θα γίνεται η σίτιση των μεταναστών από την εταιρεία που πήρε το διαγωνισμό, αφού δεν έχει τις απαιτούμενες εγκαταστάσεις στη Λέσβο.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

52 Άποψη για τα “Καταγγελία – Πέταξαν έξω από το διαγωνισμό της σίτισης μεταναστών τοπικές επιχειρήσεις που τους χρωστάνε και περίπου 1.500.000 ευρώ”

Αφήστε ένα σχόλιο