ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – Κάτοικοι στο Κάτω Τρίτος φωνάζουν για τη σοκαριστική παραβατικότητα αλλοδαπού – Τρώει γάτες και σκυλιά !!!

Σοβαρότατες καταγγελίες μας στέλνουν αναγνώστες του Lesvosnews.gr οι οποίοι μένουν στο Κάτω Τρίτος.

Σύμφωνα με αυτές τις καταγγελίες, στο χωριό τους διαμένει ένας άνδρας Ρομά με καταγωγή από τη Ρουμανία, ο οποίος έχει μία επικίνδυνη παραβατική συμπεριφορά.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος διανέμει στο Κάτω Τρίτος τα τελευταία 10 χρόνια ίσως και περισσότερο.

Στο σπίτι αυτό σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες μένει χωρίς ενοίκια συμβόλαια κλπ  έχει κάψει πόρτες και παράθυρα.

Έχει απασχολήσει στο παρελθόν την Πυροσβεστική Υπηρεσία, κάνει την ανάγκη του έξω απ το σπίτι ρίχνει τα κοπάνα του όπου βρει, μαζεύει τα σκουπίδια και τα ρίχνει σπίτι του και έξω αυτό, πίνει ουσίες και πετρέλαιο από τα νεκροταφεία, μπαίνει σε περιβόλια και κλέβει ότι βρει, πετάει βαριά αντικείμενα στον δρόμο και μπροστά στα σπίτια μας, σπάει καίει και πετάει ότι έχει έξω από τα σπίτια μας.

Πέρυσι έδειχνε τα γεννητικά του όργανα στα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου, μας απειλεί, πετάει τούβλα πάνω στα παράθυρα και εχθές απόπειρα να σκοτώσει ένα ζευγάρι ρίχνοντας τούβλα πάνω στο κεφάλι τους.

Το πιο αποτρόπαιο που δείχνει ότι δεν είναι στα καλά του είναι ότι σφάζει και ζώα, γάτες, σκύλους και τα τρώει !!!Άμα σκοτώσει κανέναν άνθρωπο θα είναι πολύ αργά λένε με οργή οι κάτοικοι του χωριού τονίζοντας επί πλέον και την πλήρη αδιαφορία των τοπικών αρχών όπου έχουν γίνει οι σχετικές καταγγελίες.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο