Κανένας δικηγόρος της Λέσβου δεν θέλει να υπερασπιστεί τον πα-τέρα(ς)

dikastirio-54xronos

Για αύριο μετατέθηκε η απολογία του 54χρονου πατέρα, που κατηγορείται ότι κακοποιούσε τα τρία ανήλικα κορίτσια του επί τρία χρόνια.

Σήμερα προσήχθη στον ανακριτή, με αλεξίσφαιρο γιλέκο και κουκούλα (!!!), όμως παρουσιάστηκε πρόβλημα, αφού ο δικηγόρος στον οποίο είχε αναθέσει την υπεράσπισή του, μόλις διάβασε τη δικογραφία δήλωσε την παραίτησή του.

Σε αναζήτηση άλλου δικηγόρου για την υπεράσπισή του, δεν δέχθηκε κανένας δικηγόρος της Λέσβου να τον υπερασπιστεί, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στα δικαστικά χρονικά του νησιού μας.

Έτσι, το δικαστήριο ανέθεσε όπως ορίζει ο νόμος δικηγόρο και αύριο ο κατηγορούμενος θα προσέλθει και πάλι στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Να σημειώσουμε, ότι ο 54χρονος  αντιμετωπίζει πέντε κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα – ασέλγεια μεταξύ συγγενών, αποπλάνηση παιδιών, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, κατάχρηση σε ασέλγεια, πορνογραφία ανηλίκων – και αντιμετωπίζει ποινές ισόβιας κάθειρξης.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Lesvosnews.gr, ο κατηγορούμενος είχε έρθει σε σεξουαλικές επαφές, μόνο με την 15χρονη κόρη του, η οποία τελικά αποκάλυψε στη μητέρα της, την κόλαση που επί τρία χρόνια βίωνε.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

123 Άποψη για τα “Κανένας δικηγόρος της Λέσβου δεν θέλει να υπερασπιστεί τον πα-τέρα(ς)”

Αφήστε ένα σχόλιο