Η σεξοβόμβα Λούνα Λεμπλάνκ θέλει να κάνει γυμνή φωτογράφιση με τις ευλογίες του Πάππα !!!

Η Λετίσια Μάρτινς, γνωστή με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Λούνα Λεμπλάνκ στο site Only Fans, πρόκειται να φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο του δανέζικου «Playboy» και ζητά από τον επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας, Πάπα Φραγκίσκο, να πει μια προσευχή, ώστε να έχει την επιθυμητή επιτυχία η φωτογράφισή της!

«Θα ήθελα ο Πάπας να πει μια προσευχή για την επιτυχία του “Playboy” μου», δήλωσε, σύμφωνα με την «Daily Star», η Λεμπλάνκ για το επικείμενο εξώφυλλο που έκανε για τη δανέζικη έκδοση του ανδρικού περιοδικού.

Δέχτηκε επιθέσεις
Η 23χρονη Βραζιλιάνα, η οποία ακολουθεί τον Πάπα στο Twitter και εμπνέεται από τις αναρτήσεις του, αποκάλυψε ότι αυτή η παράκλησή της είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί επιθέσεις από πολύ κόσμο που πιστεύει ότι δεν θα έπρεπε καν να ακολουθεί τον λογαριασμό του Ποντίφικα. Σε όλους τους επικριτές της, όμως, η Λεμπλάνκ απαντά ότι, επειδή είναι μοντέλο δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχει πίστη, και πως «μόνο ο Θεός μπορεί να μας κρίνει»!

Οι δηλώσεις της ήρθαν λίγο μετά τη δημοσιοποίηση μέρους της πολυσυζητημένης φωτογράφισης που έκανε για το «Playboy», όπου ποζάρει άλλοτε με latex κορμάκια και άλλοτε ολόγυμνη.

Πάρτε μια… γεύση:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο