Η πρώην Δήμαρχος Ερεσού Ζαφείρω Καραβασίλη η γυναίκα που σκοτώθηκε άδικα στο χθεσινό δυστύχημα

Το LesvosNews.gr ήταν αυτό που όπως πάντα, δημοσιεύει πρώτο και έγκυρα τα μεγάλα γεγονότα.

Χθες πρώτοι και πάλι δημοσιεύσαμε τη θλιβερή είδηση του τροχαίου δυστυχήματος στις Αλυκές, που στοίχισε τη ζωή δύο συνανθρώπων μας.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή γνωρίζαμε και τα στοιχεία των δύο νεκρών.

Όμως όπως μας επιβάλλει η δημοσιογραφική μας δεοντολογία, ποτέ δεν δημοσιεύουμε την ταυτότητα οποιουδήποτε αν προηγουμένως δεν περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα, ώστε οι αρχές ασφαλείας να κάνουν τη δουλειά τους σωστά και να ενημερώσουν αυτές τους οικείους.

Χθες λοιπόν συγκλονιστήκαμε. όταν πληροφορηθήκαμε ότι η γυναίκα που σκοτώθηκε σ’ αυτό το τροχαίο δυστύχημα, ήταν η πρώην Δήμαρχος Ερεσού Ζαφείρω Καραβασίλη.

Μία γυναίκα η οποία υπηρέτησε με πίστη και αφοσίωση την Τοπική Αυτοδιοίκηση και έβαλε το δικό της λιθαράκι στα κοινά του τόπου της.

Με σοβαρά τραύματα νοσηλεύεται επίσης στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης,  ο σύντροφος της ζωής της Μιχάλης Καραβασίλης για τον οποίο ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.

Το LesvosNews.gr εκφράζει θα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους της.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΗΣ ΖΑΦΕΙΡΩΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ

Ο Δήμος Λέσβου και η Δημοτική Αρχή, στο ξαφνικό άγγελμα του θανάτου της πρώην Δημάρχου Ερεσού, Ζαφείρως Καραβασίλη, εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στους οικείους της εκλιπούσης.

Η Ζαφείρω Καραβασίλη υπήρξε αγωνίστρια, άνθρωπος άξιος, ανιδιοτελής, ακούραστος, με υψηλή αίσθηση ευθύνης και κοινωνικής συμμετοχής. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητή από τους συμπολίτες της, με μεγάλη και συνεχή προσφορά στην τοπική αυτοδιοίκηση και στην τοπική κοινωνία. Διακρίθηκε σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής της, τόσο μέσα από τις θέσεις που κατείχε στην τοπική αυτοδιοίκηση και σε άλλους φορείς, όσο και από  την εργασιακή της διαδρομή, πιστή στις αρχές και τις αξίες του λειτουργήματός της, με γνώμονα το κοινό καλό και το δημόσιο συμφέρον.

Ας είναι αιώνια η μνήμη της.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο