Η ΝΟΔΕ Λέσβου προσπαθεί να διαψεύσει τα αδιάψευστα για να κρατήσει τις ισορροπίες στη Νέα Δημοκρατία

Με δελτίο τύπου που έστειλε στα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας Στρατής Καραγεωργίου, επιχειρεί να διαψεύσει κάτι, για το οποίο δεν έχει καν αναφερθεί ούτε ο ίδιος ο Πρόεδρος της, αλλά ούτε και η ΝΟΔΕ Λέσβου σαν θεσμικός φορέας.

Αλλά μήπως κύριε Καραγεωργίου είναι αυτό που η παροιμία λέει, “όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται;”

Γιατί προφανώς αναφέρεστε στο ρεπορτάζ του Lesvosnews.gr με τίτλο: “ΟΧΙ της Νέας Δημοκρατίας σε Χριστιάνα Καλογήρου και Σπύρο Γαληνό για τις επόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές”  στο οποίο όμως δεν γίνεται καμία αναφορά ούτε προσωπικά στο όνομά σας, αλλά ούτε και στη ΝΟΔΕ Λέσβου.

Αλλά αφού μιλάτε για “φανταστικά σενάρια”, εμείς θα σας μιλήσουμε και επιμένουμε για πραγματικά γεγονότα, όπως τόσα χρόνια κάνουμε εδώ στο Lesvosnews.gr.

Εσείς λοιπόν κάνατε αυτή τη σύσκεψη στη ΝΟΔΕ Λέσβου και εσείς πήρατε αυτή την άτυπη αλλά ομόφωνη απόφαση, να απαιτήσετε τη μη συμμετοχή της νυν Περιφερειάρχη Χριστιάνας Καλογήρου και του νυν Δημάρχου Λέσβου Σπύρους Γαληνού, στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες Δημοτικές εκλογές, με την απειλή μάλιστα της ομαδικής σας παραίτησης.

Να σας πούμε κύριε Καραγεωργίου, ότι ένα μυστικό παραμένει μυστικό, μόνο όταν το ξέρουν δύο.

Όταν το γνωρίζουν περισσότεροι, παύει να είναι μυστικό…

Και στη σύσκεψη αυτή όπως πολύ καλά γνωρίζετε, δεν είσασταν μόνο δύο.

Και αν επανέλθετε, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να αναφέρουμε ονομαστικά και όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που συμμετείχαν σε αυτή την άτυπη σύσκεψη, αλλά και επί πλέον πληροφορίες για όλα τα θέματα που συζητήσατε.

Το αν προτείνετε λοιπόν εσείς κάποια άτομα ή απορρίπτετε κάποια άλλα από τα ψηφοδέλτια των εκλογών, το ξέρουν όλοι αν γίνεται ή όχι.

Κατανοούμε την αγωνία σας να διατηρήσετε τις ισορροπίες σας μέσα στους κόλπους της ΝΟΔΕ Λέσβου, αλλά μην χαρακτηρίζετε “μεγάλη φαντασία” την ενημέρωση από την πλευρά μας, γιατί γνωρίζετε πολύ καλά, ότι με το πλήρωμα του χρόνου θα δικαιωθούμε για μία ακόμα φορά.

Το δελτίο τύπου του Προέδρου της ΝΟΔΕ Λέσβου αναφέρει:

“Ως πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας διαψεύδω κατηγορηματικά τα φανταστικά σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας, γύρω από τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ποτέ η Νέα Δημοκρατία στο νησί μας δεν μπήκε στη διαδικασία να προτείνει ή να απορρίψει άτομα για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Πόσο μάλιστα να στείλει και απόρρητα έγγραφα προς το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας!!! Μεγάλη φαντασία……

Απ’ ό,τι ακούγεται υπάρχουν υποψήφιοι οι οποίοι επιθυμούν να ηγηθούν ψηφοδελτίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές στο μακρινό 2019!

Οι φιλοδοξίες τους είναι θεμιτές, πλην όμως η αυτοπροβολή τους είναι προσωπικό τους θέμα και δεν απασχολεί τη Νέα Δημοκρατία.”

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο