Οι Λιμενικοί της Λέσβου στο πλευρό του Νίκου Γκόλια (ΒΙΝΤΕΟ)

Την έμπρακτη αλληλεγγύη τους προς τον συνάδελφό τους Κυβερνήτη Νίκο Γκόλια, εκφράζουν οι Λιμενικοί της Λέσβου.

Με μία συμβολική κίνηση, συγκέντρωσαν ένα χρηματικό ποσό, το οποίο παρέδωσαν στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα για να στολιστεί ο επιτάφιος.

Με την κίνησή τους αυτοί οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος της Λέσβου, προσδοκούν λόγω των Αγίων Ημερών του Πάσχα, μαζί με την Ανάσταση του Κυρίου, να έρθει και η ταχεία ανάρρωση του συναδέλφου τους.

Να θυμίσουμε ότι ο Νίκος Γκόλιας είχε τραυματιστεί σοβαρά εν ώρα άσκησης του καθήκοντός του στις 23 Φεβρουαρίου και από τότε νοσηλεύεται στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Ο Νίκος Γκόλιας είχε πέσει με αυτοθυσία μαζί με ακόμα έναν συνάδελφό του, προκειμένου να βοηθήσουν έναν άλλον κυβερνήτη σκάφους που βρέθηκε από το σκάφος του στη θάλασσα.

Αφού κατάφεραν να τον ανασύρουν από τη θάλασσα, επιχείρησαν στη συνέχεια να ακινητοποιήσουν το άλλο σκάφος, το οποίο εκινείτο ακυβέρνητο.

Κατά τη διάρκεια όμως της προσπάθειάς τους, η προπέλα του ακυβέρνητου σκάφους χτύπησε τον άτυχο Νίκο Γκόλια, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρότατα.

Ο Κυβερνήτης μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης και στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, μεταφέρθηκε στην Αθήνα.

Ο Νίκος Γκόλιας υποβάλλεται σε μία σειρά χειρουργικών επεμβάσεων, προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία του.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

57 Άποψη για τα “Οι Λιμενικοί της Λέσβου στο πλευρό του Νίκου Γκόλια (ΒΙΝΤΕΟ)”

  1. […] Ο Κυβερνήτης μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης και στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, μεταφέρθηκε στην Αθήνα. […]

  2. […] Ο Κυβερνήτης μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης και στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, μεταφέρθηκε στην Αθήνα. […]

Αφήστε ένα σχόλιο