Η Λέσβος εξακολουθεί να έχει πάντα τον πρώτο λόγο για να πάρει τον μεγάλο τελικό του Survivor

Η Λέσβος έχει πάντα τον πρώτο λόγο για τη διεξαγωγή του τελικού του Survivor που διεκδικούν σχεδόν όλες οι πόλεις της Ελλάδας.

Τα μέλη της παραγωγής του Survivor έστειλαν mail στον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού του Δήμου Λέσβου Κώστα Αστυρακάκη, ενημερώνοντάς τον ότι δεν ακύρωσαν την επίσκεψή τους στο νησί μας αλλά θα του δώσουν νέα ημερομηνία εντός της εβδομάδας.

Παράλληλα ο Γιάννης Συνάνης μιλώντας κατ’ ιδίαν με τον Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΣΚΑΪ Σταμάτη Μαλέλη, του ξεκαθάρισε ότι δεν είναι στην ευχέρεια του σταθμού να επιλέξει τον τόπο του τελικού αλλά ούτε και ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος  ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ που παίζεται το δημοφιλές αυτό παιχνίδι, γνωρίζει κάτι περισσότερο.

Είναι καθαρά επιλογή του Τούρκου παραγωγού  Ακούν Ιλιτσάλι λένε και οι δύο, ο οποίος θέλει ο τελικός να γίνει στη Λέσβο λόγω συναισθηματικών σχέσεων που έχει με το νησί, ωστόσο υπάρχουν κάποια προβλήματα όσον αφορά την εξεύρεση τόπου της διαμονής των ατόμων που θα έρθουν στη Λέσβο.

Ο Κώστας Αστυρακάκης έχει στα χέρια του έτοιμες δύο προτάσεις και πιστεύει ότι ο τελικός μπορεί  να γίνει στη Λέσβο.

Σας τονίζουμε ότι το μοναδικό πρόβλημα που υπάρχει ώστε να γίνει εδώ ο τελικός του Survivor είναι η έλλειψη κάποιων απαραίτητων τουριστικών υποδομών που ζητούν οι Τούρκοι παραγωγοί.

Σαν περιβάλλον η Λέσβος δεν έχει αντίπαλο…

Και πανέμορφο νησί είναι, αλλά και εκπληκτική κουλτούρα και πολιτισμό διαθέτει !!!

Κι όσοι προσπαθούν να υποβαθμίσουν ένα τέτοιο γεγονός πλανώνται οικτρά…

Εκτός αν νομίζουν ότι οι Ροδίτες που “σφάζονται” για να πάρουν τον τελικό του Survivor, έχουν μεσάνυχτα από τουρισμό και εμείς εδώ στη Λέσβο είμαστε οι πρωτοπόροι.

Εκείνο πάντως που εμείς σαν LesvosNews.gr μπορούμε να σας ξεκαθαρίσουμε, είναι ότι παρά το γεγονός ότι η Ρόδος προσφέρει γη και ύδωρ για να πάρει τον μεγάλο τελικό και θεωρείται το μεγάλο φαβορί, εμείς την θεωρούμε ότι είναι οριστικά εκτός της μάχης.

Και όπως όλοι πολύ καλά γνωρίζετε, εμείς πάντα μιλάμε απευθείας με τις πηγές μας και όχι με την απλή μέθοδο της φημολογίας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο