Η Κύπρος τιμάει την στιχουργό Ντέπη Χατζηκαμπάνη και τους Magic De Spell (ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι δυο παρουσιάσεις του νέου βιβλίου της Μυτιληνιάς στιχουργού Ντέπης Χατζηκαμπάνη με τίτλο: (…στο μέλλον) στην Λευκωσία και στην Λεμεσό.

Στην Λευκωσία μάλιστα έγινε τιμητική τελετή, όπου η Ντέπη και οι θρυλικοί Magic De Spell τιμήθηκαν με εξαιρετικές πλακέτες για τα όσα έχουν προσφέρει στην τέχνη , σε μια εποχή στην οποία οι καλλιτέχνες περνούν απαρατήρητοι στην Ελλάδα και κανείς δεν κάνει τίποτα για εκείνους.

Την Ντέπη Παρουσίασαν και μίλησαν για εκείνη μεγάλα ονόματα της τέχνης στην Κύπρο όπως η Μαρίνα Αρμεύτη και ο Λούης Γιανναπής . Μουσικά την στήριξαν ο Δημήτρης Μυλης, οι μπροκ και οι Σαρδάμ.

Μαζί με την Ντέπη επίσης στην Κύπρο είχε πάει και το συγκρότημα των Magic De Spell όπου έπαιξαν live μετά τις παρουσιάσεις του βιβλίου της και παρουσίασαν και δύο τραγούδια της, τα οποία μελοποίησαν και ερμήνευσαν στον τελευταίο δίσκο τους με τίτλο: ”Πρόγονε πίθηκε εσύ τι λες;”

Οι παρουσιάσεις έγιναν στην Μουσική σκηνή του Μάκη Καζακέου, Εξάντας στην Λευκωσία και στο Παλιό Ξυδάδικο στην Λεμεσό.

Εμείς της ευχόμαστε καλή συνέχεια και ανυπομονούμε για την παρουσίαση του βιβλίου της που θα γίνει τον Ιούνιο στην Λέσβο μας.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αίτιον.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο