Η “ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ ΑΜΚΕ” ζητά ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια για τη στέγαση των μεταναστών”

Η ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ ΑΜΚΕ προκηρύττει ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος βραχυπρόθεσμης φιλοξενίας προσφύγων για δύο βδομάδες σε ξενοδοχεία ή ενοικιαζόμενα δωμάτια. Λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες σε συνεργασία με την ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ ΑΜΚΕ επιθυμεί να μεταφέρει άμεσα ωφελούμενους σε ξενοδοχεία ή ενοικιαζόμενα δωμάτια που ενδιαφέρονται να φιλοξενήσουν πρόσφυγες ή μετανάστες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν οικονομική πρόταση φιλοξενίας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο s.pavlis@iliaktida-amea.gr ή με φαξ στο 2251045577. Στην οικονομική πρόταση θα πρέπει να αναφέρεται το κόστος φιλοξενίας ανά άτομο με τρία γεύματα την ημέρα. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αναφέρουν επίσης αριθμό διαθέσιμων δωματίων καθώς και αριθμό κλινών ανά δωμάτιο.

Η επιλογή ξενοδοχείων θα γίνει με κριτήριο τόσο την τιμή όσο και την αμεσότητα διαθεσιμότητας σε συνάρτηση με τις ανάγκες φιλοξενίας ωφελούμενων με σειρά προτεραιότητας (first come first served). Συνεπώς οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν τις προτάσεις τους το συντομότερο δυνατόν.

Σχετικές δημοσιεύσεις

2 Άποψη για τα “Η “ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ ΑΜΚΕ” ζητά ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια για τη στέγαση των μεταναστών””

  1. ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΡΕ ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡΙ ΠΑΛΙΟ ΚΟΠΡΙΤΕΣ!ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΗ ΑΝ ΚΡΥΩΝΟΥΝ.ΑΚΟΜΑΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΑΦΟΥ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ,ΤΟ ΧΑΛΕΠΙ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΠΕΤΑΞΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΚΟ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΒΛΑΚΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ.

  2. ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΟΒΕΤΕ.ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΥΝ? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ .

Αφήστε ένα σχόλιο