Οι φυλλάδες της Λέσβου και η μιζέρια τους που τους γυρίζει μπούμερανγκ…

mme-111

Χτες το LesvosNews.gr έκανε ακόμα μία δημοσιογραφική επιτυχία, αποκαλύπτοντας τα κρυφά σχέδια της Κυβέρνησης Τσίπρα, για τη δημιουργία νέου Hotspot στην περιοχή του Καρά, Τεπέ για τη φιλοξενία μεταναστών.

Η αποκάλυψη αυτή προβλήθηκε σαν μεγάλο θέμα από πολλά ΜΜΕ των Αθηνών, τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, εφημερίδες, ηλεκτρονικό τύπο και φυσικά όλα ανέφεραν την πηγή της είδησης που φυσικά ήταν το LesvosNews.gr

Δυστυχώς τα εδώ τοπικά ΜΜΕ – με ελάχιστες εξαιρέσεις – όχι μόνο απέκρυπταν την πηγή της είδησης που ήταν και τόσο σημαντική για την κοινωνία της Λέσβου, αλλά έφτασαν στο σημείο να “κόψουν” από της ανακοίνωση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, την παράγραφο στην οποία αναφερόταν το LesvosNews.gr ως η πηγή της αποκάλυψης.

Και το “μεγαλοσυγκρότημα” του Καρά Τεπέ το γνωρίζουμε χρόνια τώρα…

Οι “επαγγελματίες” δημοσιογράφοι τους δεν πήραν τόσο καιρό χαμπάρι τι γίνονταν δίπλα ακριβώς από το σπίτι τους…

Εκεί είναι το φυλάκιο της Λεμονούς…

Ούτε καν τους ενοχλούσαν τα άγρια “μουγκρητά”, από τους ήχους των μπουλντόζων που δουλεύουν εκεί…

Δεν περιμέναμε όμως από μία άλλη συγκεκριμένη φυλλάδα, ότι θα έριχνε κι άλλο τόσο το επίπεδό της.

Μία φυλλάδα η οποία τρέφεται χρόνια τώρα από το ειδησεογραφικό υλικό του LesvosNews.gr και που για μία ακόμα φορά έδειξε τη μικροψυχία της.

Φυσικά το LesvosNews.gr, δεν περιμένει από κάποιες φυλλάδες με μικρή κυκλοφορία, να αναγνωριστεί η επιτυχία του και να αποσπάσει τα εύσημα.

Το LesvosNews.gr και ο Γιάννης Συνάνης, έχουν εδώ και πολύ καιρό καταξιωθεί στο σύνολο των Ελληνικών και Διεθνών ΜΜΕ,  αλλά κυρίως στη συνείδηση των αναγνωστών του, για την αξιοπιστία και την εγκυρότητά του.

Ας μην υποτιμούν τόσο πολύ τη νοημοσύνη των πολιτών…

Θα το καταλάβουν οριστικά και αμετάκλητα, όταν θα αντιληφθούν τους λόγους της κατρακύλας τους, που θα είναι γι αυτούς μπούμερανγκ !!!

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο