Οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ Λέσβου συμμετέχουν την Πέμπτη στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία της ΑΔΕΔΥ

ota-lesvou-21

Ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Λέσβου, συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία που προκήρυξε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την ΠΕΜΠΤΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 . 

Μετά από έξι (6) χρόνια εφαρμογής νεοφιλελεύθερων πολιτικών σκληρής λιτότητας και η σημερινή κυβέρνηση με την υλοποίηση του 3ου Μνημονίου συνεχίζει το καταστροφικό έργο που οδηγεί σε πρωτοφανείς για την χώρα απώλειες εισοδημάτων και δικαιωμάτων καθώς και στο ξεπούλημα του Δημόσιου και Εθνικού πλούτου.

Η επίθεση στο Δημόσιο Τομέα και ειδικότερα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι απόλυτα στοχευμένη. Μέσω της απαξίωσης των υπηρεσιών και της έλλειψης προσωπικού θέλουν να καταργήσουν τον Δημόσιο και Κοινωνικό χαρακτήρα των Ο.Τ.Α. αφού πρώτα ξεπουλήσουν όλες τις προσοδοφόρες υπηρεσίες σε ιδιώτες-εργολάβους μεταφέροντας για ακόμη μια φορά το κόστος στις τσέπες των πολιτών.

Το επόμενο διάστημα θα πρέπει και πάλι να μας βρει ενωμένους και αποφασιστικούς να διεκδικήσουμε… το αυτονόητο. ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΜΑΣ, ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ… ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ!!!

Μόνο η κοινή-ενωτική μας συμμετοχή και δράση σε κάθε αγωνιστική παρέμβαση από δω και πέρα μπορεί να ανακόψει τη λαίλαπα των πολιτικών αυτών που μέσω των νέων μέτρων έρχονται να σαρώσουν ότι απέμεινε όρθιο από τα προηγούμενα χρόνια.

 

 

ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ

 

 

ΤΟ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο