“Η Ελλάδα επιλέγει Λέσβο” Κάλιο αργά παρά ποτέ… Βίντεο για την προβολή του νησιού μας

provoli-lesvou-1

Ολοκληρώθηκε το διαφημιστικό βίντεο του Δήμου Λέσβου για την προώθηση του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού και της προσφοράς 30% των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων από την εταιρεία Blue Star Ferries, με κεντρικό μήνυμα “η Ελλάδα επιλέγει Λέσβο”.

Ο Δήμος Λέσβου έχει αιτηθεί στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης την έγκρισή του ως κοινωνικό μήνυμα, το οποίο θα προβληθεί στην κρατική τηλεόραση και σε ιδιωτικά τηλεοπτικά δίκτυα. Επίσης, το συγκεκριμένο σποτ, έπειτα από τη σχετική έγκριση, θα μεταδοθεί δωρεάν ως ηχητικό διαφημιστικό μήνυμα από τον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM Αθήνας.

provoli-lesvou-2

Παράλληλα, ο Δήμος Λέσβου έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με την ΣΤΑΣΥ ΑΕ, της οποίας το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε και ήδη προχώρησε στην παροχή δωρεάν διαφήμισης στους ειδικούς χώρους των σταθμών του Μετρό και του Ηλεκτρικού καθώς και στον ιστοχώρο της εταιρείας.

Ήδη εικόνες της Λέσβου προβάλλονται στις ειδικές οθόνες των σταθμών. Στόχος είναι, η συνδυασμένη προβολή τόσο του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού αλλά και η γενικότερη προώθηση της Λέσβου σε σημεία της πρωτεύουσας με μεγάλη κίνηση.

Τέλος, μια διαφορετική έκδοση του συγκεκριμένου διαφημιστικού μηνύματος, μαζί με φωτογραφικό υλικό, θα αποσταλεί σε ξένους δημοσιογράφους από διεθνή  τηλεοπτικά, έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης, που έχουν εκφράσει ήδη ενδιαφέρον να προβάλλουν δωρεάν τη Λέσβο.

Ο Δήμος Λέσβου συνεχίζει με σταθερά βήματα και συγκεκριμένο πρόγραμμα την προσπάθεια τουριστικής προβολής του νησιού μας, επιδιώκοντας τη στήριξη της τοπικής οικονομίας και εκμεταλλευόμενος κάθε διαθέσιμο μέσο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο