Η Χριστιάνα Καλογήρου προσπαθεί να μετατοπίσει τις ευθύνες της συντριβής της σε τρίτους αλλά…

Η Περιφερειακή Σύμβουλος και επικεφαλής του Συνδυασμού “Εμείς για το Αιγαίο” Χριστιάνα Καλογήρου εξέδωσε δύο ανακοινώσεις, στις οποίες αντί να δείξει μία στοιχειώδη ευγένεια και να συγχαρεί τον Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη ευχόμενη καλή επιτυχία στο έργο του, προσπαθεί να μετατοπίσει τις ευθύνες της συντριπτικής της ήττας σε τρίτους.

Δεν θέλει ή δεν μπορεί να  κατανοήσει ότι η ήττα της ήταν επί προσωπικού επιπέδου, αφού ο συνδυασμός της είχε ικανότατα στελέχη που θα μπορούσαν με ένα άλλον επικεφαλής (Θεόδωρος Βαλσαμίδης) αν όχι να κερδίσει τις εκλογές τουλάχιστον να τις παλέψει.

Φαινόταν ξεκάθαρα ότι η δυσαρέσκεια του κόσμου εκφραζόταν στο πρόσωπο της Χριστιάνας Καλογήρου και αυτό το εισέπρατταν και οι υποψήφιοι του συνδυασμού της.

Προσπαθεί να επιρρίψει τις ευθύνες της συντριβής της στην ΝΟΔΕ και στον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στη Λέσβο Χαράλαμπο Αθανασίου παραβλέποντας το γεγονός ότι στη Χίο βούλιαξε και φυσικά εκεί δεν ήταν ούτε η ΝΟΔΕ Λέσβου αλλά ούτε και ο Χαράλαμπος Αθανασίου.

Η Χριστιάνα Καλογήρου ξεχνά επίσης ότι στις προηγούμενες εκλογές ο συγχωρεμένος Φωτής Ξύδας, τότε υποψήφιος Δήμαρχος Λέσβου με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, είχε κατηγορήσει ευθέως την πρώην Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου ότι αυτή “πούλησε” τη Νέα Δημοκρατία και χάρισε το Δήμο Λέσβου στο Σπύρο Γαληνό.

Όσο για τους αθέμιτους ανταγωνισμούς και τα τοιαύτα που χρησιμοποιεί ως άλλοθι της ήττας της η Χριστιάνα Καλογήρου η ίδια γνωρίζει πολύ καλά ποιος χρησιμοποίησε αθέμιτα μέσα και τακτικές προκειμένου όχι για να παραμείνει στην καρέκλα της αλλά για να διασωθεί από το τέλος της πολιτικής της καριέρας αφού μαζί με τη δικό της ναυάγιο συμπαρέσυρε μαζί της και τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Μητσοτάκη ο οποίος έδωσε ψυχή και σώμα – ομιλίες σε Λέσβο και Λήμνο – για να τη διασώσει.

Δεν είναι τυχαίο κυρία Καλογήρου ότι όλη η Ελλάδα βάφτηκε μπλε πλην της δική σας Περιφέρειας στο Βόρειο Αιγαίο.

Πρέπει επιτέλους να το χωνέψετε ότι τα δικά σας λάθη έφεραν τη συντριβή σας και προσπαθήστε να διασώσετε την αξιοπρέπειά σας με μία σωστή αντιπολίτευση αν πράγματι θέλετε κι εσείς το καλό του τόπου μας και όχι καρέκλες και οφίτσια.

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο