Η αναλγησία του Ελληνικού Κράτους… Εγκατέλειψαν τους σεισμοπαθείς της Λέσβου νηστικούς στους δρόμους !!! Φωτογραφίες ΣΟΚ

Το Lesvosnews.gr, σας δημοσιεύει σήμερα φωτογραφίες ΣΟΚ, από ανθρώπους που χτυπήθηκαν από το φονικό σεισμό της 12ης Ιουνίου στη Λέσβο και που τώρα γνωρίζουν την πλήρη εγκατάλειψή τους από το Ελληνικό Κράτος.

Φωτογραφίες που είναι γροθιά στο στομάχι όλων μας…

Μικρά παιδιά – για λόγους ευνόητους δεν τα δημοσιεύουμε – υπερήλικες ανθρώπους, γυναίκες, άτομα με ειδικές ανάγκες, γνωρίζουν την αναλγησία του κράτους πρόνοιας που εννοείται ότι έχουμε και που τους έχει αφήσει χωρίς στέγη και χωρίς φαγητό.

Όπως αποκάλυψε χθες ο Γιάννης Συνάνης, στην εκπομπή “Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά” στον ΣΚΑΪ, 200 περίπου σεισμοπαθείς θα έμενα στους δρόμους και χωρίς φαγητό από την 1η Ιουλίου, αφού τα ξενοδοχεία που τους φιλοξενούσαν είχαν υποσχεθεί ότι θα ήταν εκεί μέχρι τις 30 Ιουνίου, αφού στη συνέχεια έπρεπε να παραχωρήσουν τα δωμάτια σε τουρίστες που είχαν κάνει τις κρατήσεις πριν από το σεισμό.

Και εδώ έρχεται η πλήρης αδιαφορία του κρατικού μηχανισμού, αφού κανείς δεν σκέφθηκε που θα μείνουν από εδώ και στο εξής οι 200 περίπου σεισμοπαθείς που φιλοξενούνταν σε διάφορα ξενοδοχεία και πως θα σιτίζονται.

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να μείνουν πολλοί από αυτούς στους δρόμους, στις πλατείες, στα ξωκλήσια, σε καλύβες, σε αυτοκίνητα και όπου αλλού μπορεί κανείς να φανταστεί.

Οι φωτογραφίες που σας δημοσιεύουμε μιλούν από μόνες τους.

Σχετικές δημοσιεύσεις