Γυμνή φωτογράφιση των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Παλλεσβιακού – Εκπέμπουν ΣΟΣ για την Λέσβο

Ένα πρωτότυπο ημερολόγιο εξέδωσαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Παλλεσβιακού, με σκοπό να αναδείξουν το ξεγύμνωμα της Λέσβου τα τελευταία χρόνια από τα τραγικά γεγονότα.

Οι παλαίμαχοι φωτογραφήθηκαν γυμνοί – έχουν επικάλυψη τις φανέλες του Παλλεσβιακού – και σε τρεις φωτογραφίες αποτυπώνουν τα τρία μεγαλύτερα προβλήματα, που ξεγύμνωσαν την Λέσβο και την έχουν φέρει πολλά χρόνια πίσω.

Μεταναστευτικό, ΦΠΑ και ο σεισμός της 12ης Ιουνίου, είναι τα μεγάλα γεγονότα που έφεραν το νησί μας σε ένα μεγάλο αδιέξοδο.

Με το ημερολόγιο αυτό οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Παλλεσβιακού, θέλουν να αναδείξουν τα θέματα αυτά και εκπέμπουν ένα ΣΟΣ προς κάθε κατεύθυνση, για να βρει και πάλι η Λέσβος τον παλιό καλό εαυτό της.

Εμείς δεν έχουμε παρά να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές γι αυτή την πρωτότυπη ενέργεια και ευχόμαστε το μήνυμά τους να φτάσει στα κέντρα εξουσίας, μήπως και ιδρώσει το αυτί κανενός καρεκλοκένταυρου.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Γυμνή φωτογράφιση των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Παλλεσβιακού – Εκπέμπουν ΣΟΣ για την Λέσβο”

  1. […] Μεταναστευτικό, ΦΠΑ και ο σεισμός της 12ης Ιουνίου, είναι τα μεγάλα γεγονότα που έφεραν το νησί σε ένα μεγάλο αδιέξοδο, όπως σημειώνει το lesvosnews.gr. […]

Αφήστε ένα σχόλιο