Γλέντησαν την αλλαγή του χρόνου εν ώρα υπηρεσίας και μακριά από τις οικογένειές τους και… (ΒΙΝΤΕΟ)

Πανελλήνιες διαστάσεις έχει πάρει ένα θέμα που ανέδειξε απ’ ότι μαθαίνουμε ημερήσια τοπική εφημερίδα της Λέσβου, με το γλέντι των γιατρών και των νοσηλευτών του Νοσοκομείου Μυτιλήνης στα Επείγοντα Περιστατικά.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ οι γιατροί και οι νοσηλευτές γλέντησαν την αλλαγή του χρόνου την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς με ποτά, τσιγάρα΄, χορούς και τραγούδια από ζωντανή μάλιστα ορχήστρα.

Εμείς ειλικρινά δεν καταλαβαίνουμε που είναι το παράπτωμα των ανθρώπων αυτών, οι οποίοι ήταν συνεπείς στο να βρίσκονται στην υπηρεσία τους, μακριά από τις οικογένειές τους, τα παιδιά τους, τους συγγενείς τους και γενικά των δικών τους ανθρώπων, την ημέρα που όλοι μας βρισκόμαστε στα σπίτια μας για να πιούμε ένα ποτηράκι κρασί και να ανταλλάξουμε ευχές για την καινούργια χρονιά.

Να έπεφταν σε κανένα παράπτωμα – να μην έβλεπαν κάποιο ασθενή ή οτιδήποτε σχετικό – ναι θα είμασταν κι εμείς από τους πρώτους που θα τους αποδίδαμε τις ευθύνες τους.

Έκαναν κάτι ανθρώπινο χωρίς να παραμελήσουν καθόλου τη δουλειά τους…

Αυτή είναι η ταπεινή μας άποψη…

Μήπως αυτό δεν συμβαίνει και σε ανάλογες υπηρεσίες;

Ασφαλώς και γίνεται…

Και στην Αστυνομία και στην Πυροσβεστική και σε άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου, οι άνθρωποι που βρίσκονται στο καθήκον τους για να είναι στην υπηρεσία των πολιτών, έχουν κάθε δικαίωμα να  πιουν ένα ποτηράκι κρασί και να γιορτάσουν την έλευση της Πρωτοχρονιάς εν ώρα υπηρεσίας.

Άλλωστε οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Μυτιλήνης που γιόρτασαν με αυτό τον τρόπο την Πρωτοχρονιά, δεν είχαν καμία πρόθεση να το κάνουν αυτό εν κρυπτώ…

Οι ίδιοι κοινοποίησαν τα βίντεο από το “γλέντι” τους…

Κανείς όμως δεν μπήκε στη διαδικασία να προσέξει κάποιες σημαντικές για μας λεπτομέρειες της βραδιάς εκείνης…

Κανείς δεν έκανε αναφορά στην κατάσταση που βρίσκεται ο χώρος στα Επείγοντα Περιστατικά.

Εμείς όταν είδαμε στην αρχή τα βίντεο, νομίζαμε ότι το γλέντι είχε γίνει σε ξενοδοχείο πολυτελείας !!!

Ο χώρος στα Επείγοντα Περιστατικά ήταν πεντακάθαρος…

Και του χρόνου παιδιά…

Ο Γιάννης Συνάνης κλήθηκε από πολλά Αθηναϊκά ΜΜΕ να σχολιάσει το θέμα αυτό…

Δείτε ένα βίντεο από το minima.tv

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο