Γκάφα ολκής από τα “Νέα της Λέσβου” – Παρουσίασαν τη σύζυγο του Κώστα Μουτζούρη Δήμητρα στην πίτα του Πλακιωτάκη !!!

Απίστευτη δημοσιογραφική γκάφα από την τοπική εφημερίδα “Τα Νέα της Λέσβου” !!!

Σε χθεσινό της ρεπορτάζ για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, όπου παρέστη και ο Υφυπουργός Γιάννης Πλακιωτάκης, δημοσίευσαν αρκετές φωτογραφίες από την εκδήλωση, όπου σε μία από αυτές απεικονίζεται μία ξανθιά κυρία.

Η εφημερίδα είχε στη συγκεκριμένη φωτογραφία λεζάντα στην οποία έγραφε, ότι στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η σύζυγος του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Δήμητρα.

Η αναφορά προφανώς έγινε επειδή ο Κώστας Μουτζούρης ζήτησε από όλους τους τοπικούς μας “άρχοντες” και τους φορείς να “σνομπάρουν” την εκδήλωση επειδή την ίδια ώρα γινόταν στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου η σύσκεψη για το μεταναστευτικό.

Μας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι το ρεπορτάζ υπογράφει η Πέλλη Γιακουμή, μία εξαίρετη συνάδελφος η οποία μας έχει δώσει δείγματα γραφής στην τοπική δημοσιογραφία.

Επικοινωνήσαμε με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη να μας ενημερώσει τι ακριβώς συνέβη και μας πληροφόρησε ότι η κυρία που εμφανίζεται στη φωτογραφίας δεν είναι η σύζυγός του και ότι ήδη έχει στείλει mail στη διεύθυνση της εφημερίδας για να επανορθώσουν άμεσα για την αποκατάσταση της αλήθειας και για τη δική του διαπόμπευση.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο