Γιάννης Συνάνης στο STAR : “Έπρεπε να είχε επέμβει νωρίτερα η αστυνομία και να απομακρύνει τους μετανάστες” (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε περισσότερα από δέκα Αθηναϊκά ΜΜΕ είχε προσκληθεί ο Γιάννης Συνάνης, προκειμένου να δώσει τη δική του άποψη για τα γεγονότα της Μυτιλήνης που ήταν πρώτο θέμα Πανελληνίως αλλά και σε πολλά διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Ο Γιάννης Συνάνης υποστήριξε ότι η Ελληνική κυβέρνηση έκανε ένα ακόμα μεγάλο πολιτικό λάθος στο μεταναστευτικό θέμα, “εμποδίζοντας” την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου να επέμβει στην Πλατεία Σαπφούς και να απομακρύνει από εκεί τους μετανάστες που είχαν κάνει ένα πρόχειρο καταυλισμό με ότι αυτό συνεπάγεται.

Έλα άλλο θέμα στο οποίο αναφέρθηκε ο Γιάννης Συνάνης, ήταν η διάδοση από κάποια ΜΜΕ τοπικά και Αθηναϊκά, ότι την επίθεση προς τους μετανάστες και τα ΜΑΤ πραγματοποίησαν “ακροδεξιά στοιχεία”.

Ο Γιάννης Συνάνης τόνισε ότι η Λέσβος είναι μία μικρή κοινωνία και λίγο πολύ όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας… Οι διαδηλωτές της Πλατείας Σαπφούς ήταν στη συντριπτική τους πλειοψηφία αγανακτισμένοι κάτοικοι της Λέσβου και ίσως ανάμεσά τους να εισχώρησαν και κάποια “ακροδεξιά στοιχεία… Άλλωστε στα εκατοντάδες βίντεο που καταγράφηκαν και από κινητά τηλέφωνα φαίνονται ξεκάθαρα ποιοι πραγματικά διαδήλωναν στην Πλατεία Σαπφούς… Φυσικά δεν υιοθέτησε και τα ακραία συνθήματα που ακούστηκαν και τα οποία καταδικάζει”.

Δείτε στα βίντεο που σας παραθέτουμε τι είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα, στον ΑΝΤΕΝΝΑ με τον Γιώργο Παπαδάκη και στην Εύα Αντωνοπούλου στον ΣΚΑΪ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο