Γιάννης Μουζάλας: “Για όλα φταίνε οι ξενοδόχοι, οι τοπικές αυτοδιοικήσεις… Δεν παραιτούμαι…” (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, είχαν σήμερα προσκεκλημένο στην κπομπή τους “Αταίριαστοι” στον ΣΚΑΪ, ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας.

Φυσικά θέμα της εκπομπής το μεταναστευτικό και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν εξαιτίας της πρόσφατης κακοκαιρίας, που είχε σαν αποτέλεσμα να μεταφερθούν σε όλο τον κόσμο εικόνες ντροπής από τις δομές όπου φιλοξενούνται μετανάστες και να διασυρθούμε σαν χώρα διεθνώς.

Ο Γιάννης Μουζάλας υπεραμύνθηκε των θέσεών του, υποστηρίζοντας ότι αυτός είναι ο μόνος που δεν φταίει, ρίχνοντας τις ευθύνες στους ξενοδόχους, στις τοπικές αυτοδιοικήσεις και στον …κακό καιρό !!!

Σε πολλές ερωτήσεις των δύο δημοσιογράφων έπεφτε σε αντιφάσεις…

Τον ρώτησαν γιατί δεν επιτρέπεται σε δημοσιογράφους να καταγράφουν εικόνες μέσα από τα Hotspot, αναφέροντας μάλιστα σαν παράδειγμα τον Γιάννη Συνάνη, ο οποίος κατ’ επανάληψη έχει προσπαθήσει να κάνει ρεπορτάζ στη Μόρια, αλλά δυστυχώς δεν του επετράπη η είσοδος.

Η απάντηση του Γιάννη Μουζάλα ήταν ότι όποιος θέλει να μπει μέσα και να κάνει ρεπορτάζ θα πρέπει πρώτα να κάνει αίτημα για να του χορηγηθεί άδεια εισόδου και επί πλέον τώρα στη Μόρια γίνονται εργασίες !!!

Σε άλλη ερώτηση για το ότι οι μετανάστες θάφτηκαν μέσα στα χιόνια. ο κ. Μουζάλας είπε ότι φταίνε οι ξενοδόχοι που δεν δέχθηκαν τους μετανάστες στα ξενοδοχεία τους.

Τέλος αναφέροντας τον αριθμό των μεταναστών που βρίσκονται τώρα στη Λέσβο, είπε ότι αυτή τη στιγμή είναι 4.500, για να τον κατακεραυνώσουν αμέσως οι δύο δημοσιογράφοι λέγοντάς του:”Μα τα στοιχεία που μας έχετε φέρει εδώ μιλάνε για 6.000…”

Προ αυτής της κατάστασης ο Γιάννης Μουζάλας παραδέχθηκε αυτό τον αριθμό και συνέχισε…

Δείτε το σχετικό βίντεο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο