Για πικρία και εμπάθεια του Στρατή Τζιμή μιλάει ο Σπύρος Γαληνός… Για την “ταμπακέρα” με τις σοβαρές καταγγελίες ποιεί την νήσσαν

Ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός αντέδρασε άμεσα και έκανε την ακόλουθη δήλωση, σχετικά με την επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Ευστράτιου Τζιμή.

Στη λιγόλογη δήλωσή του μιλά για πικρία και εμπάθεια” του Ευστράτιου Τζιμή, χωρίς όμως να κάνει λόγο γα την “ταμπακέρα”.

Ο Ευστράτιος Τζιμής έκανε σοβαρότατες καταγγελίες κατά του Δημάρχου Σπύρου Γαληνού,

λέγοντας μεταξύ άλλων ότι “ο Δήμαρχος έχοντας προφανώς ως αυτοσκοπό την πολιτική του επιβίωση  μετέρχεται μεθόδων, οι οποίες δεν συνάδουν με  τη δημοκρατική διοίκηση  και προπάντων  βλάπτουν οικονομικά τους συμπολίτες μας, αφού κατασπαταλώνται χρήματα των φορολογούμενων δημοτών”και ότι «ακολούθησε την  τακτική της  χορήγησης των μηνιαίων αποζημιώσεων σε 6 μέλη του 9μελούς  Διοικητικού Συμβουλίου της βυθισμένης  σε υπέρογκο έλλειμμα Εταιρείας ΔΕΔΑΠΑΛ, δαπανώντας μόνο για το 2017, το ποσό των   60.000 €».

Ο Σπύρος Γαληνός δήλωσε για όλα αυτά:

«Με αφορμή την επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Δημοτικού Συμβούλου, Στρατή Τζιμή, θα ήθελα να δηλώσω προς όλες τις κατευθύνσεις ότι στην πολιτική η πικρία και η εμπάθεια δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος.

Οι εκλογικές αναμετρήσεις είναι αγώνας αντοχής και όχι ταχύτητας, συνεπώς όποιος βιάζεται καίγεται.”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο