Για μία ακόμα φορά το σκάφος Sun Fizz από την Μυτιλήνη μας εκπροσώπησε επάξια στην Aegean Regatta

Η Aegean Regatta 2017 ξεκίνησε από την Πάτμο στις 19 Αυγούστου και τελείωσε στις 26 Αυγούστου στη Ρόδο με ενδιάμεσους σταθμούς την Αστυπάλαια και τη Νίσυρο.

Ο αγώνας διοργανώθηκε για 17η συνεχόμενη φορά από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής μαζί με την επιτροπή Ανοιχτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Το σκάφος Sun Fizz από την Μυτιλήνη κατάφερε επάξια να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή αφού κατετάγη στη 2η θέση στη συνολική κατάταξη των ORC Club.

Στην κατηγορία του κατάφερε να ξαναπάρει την 1η θέση όπως και το 2016.

Κυβερνήτης ήταν ο αγέραστος θαλασσόλυκος ο Ιγνάτιος Πάλλης ο οποίος δήλωσε:

“H συνταγή είναι η ίδια από τη μέρα που φτιάχτηκε η ομάδα από το 2013. Ήταν ένας απαιτητικός αγώνας από πλευράς τακτικής και τεχνικών δεξιοτήτων. Φέτος υπήρχαν αρκετά σκάφη με αξιόλογα πληρώματα που ήρθαν στη aegean regatta για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αυτό ενίσχυσε και το συναίσθημα ικανοποίησης της επιτυχίας μας αφού μέσα από τον ανταγωνισμό αποδείξαμε πως ανήκουμε πλέον στην ελίτ των ORC Club. Η υπόλοιπη ομάδα αποτελείται από την Κατερίνα Μαζιώτη, το Γρηγόρη Μαραβά, τον Κωνσταντίνο Ρόσσο, Γκόλφω Μπέη και τα αδέρφια Ευστράτιο και Δημήτριο Πάλλη.”

Εμείς σημειώνουμε ότι την στιγμή που ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος τα παιδιά προσπαθούν μόνα τους χωρίς πόρους και με δικά τους έξοδα να κρατηθούν σε αυτό το υψηλό επίπεδο να διαφημίζουν παντού το νησί μας και να μας κάνουν υπερήφανους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο